Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2012

Πρόγνωση Επικίνδυνων Καιρικών ΦαινομένωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ:  Πρόγνωση Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από Παρασκευή 6 ως και Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 – Μέτρα Προστασίας
 
Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου παρελήφθη το ακόλουθο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών φαινομένων και στην περιοχή μας το προσεχές τριήμερο (6,7 & 8 Ιανουαρίου).
Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή των συμπολιτών μας και συνιστούμε να λάβουν τα Απαιτούμενα Μέτρα Προστασίας τα οποία παραθέτουμε.

Επέκταση αεροδρομίου Χίου: σύσκεψη με την ΥΠΑ απουσία των άμεσα ενδιαφερομένων


  
Τα πάνω- κάτων έχουν έρθει τα πράγματα στη χώρα μας, αλλά η τακτική των πολιτικών μας παραμένει ίδια. Ο λόγος για τη σύσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με θέμα την επέκταση του αεροδρομίου.  

Και όμως… το 45% των ελλήνων δεν έχει ιδέα από internet!

Και όμως… το 45% των ελλήνων δεν έχει ιδέα από internet!

Ενδιαφέροντα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα έρευνα της eurostat σχετικά με την χρήση του internet στις ευρωπαϊκές χώρες.

Facebook: Ένα στα πέντε links περιέχει ιό!

Facebook: Ένα στα πέντε links περιέχει ιό!

Καθημερινά εμφανίζεται κάποια προειδοποίηση για επικίνδυνο link στο Facebook, κάποιος σύνδεσμος στο newsfeed το οποίο περιέχει ή οδηγεί σε κάποιον επικίνδυνο ιό.

Σκάει η "φούσκα" της τουρκικής οικονομίας; - Οι επιπτώσεις στην άμυνα

Image 

 
Σαφή σημάδια υπερθέρμανσης δείχνει η τουρκική οικονομία, με ένα «κραχ»  να θεωρείται πολύ πιθανό ακόμα και εντός του 2012! Τα στοιχεία που μεταδόθηκαν πριν λίγο από την εποπτική αρχή του κλάδου BDDK είναι εφιλαλτικά σε ότι αφορά την συνολική προοπτική της τουρκικής οικονομίας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ιδρύεται το κόμμα των πειρατών Ελλάδας

Υπέρ της Άμεσης Δημοκρατίας οι Έλληνες Πειρατές.
Ένα βήμα πριν από την επίσημη αναγνώρισή του ως πολιτικός φορέας βρίσκεται το κόμμα Πειρατών Ελλάδας, που εδώ και καιρό «ζυμώνεται» από Έλληνες που θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των 21 «αδελφών» κομμάτων σε όλο τον κόσμο.

Οι Έλληνες Πειρατές έχουν ως βασικό στόχο να φτιάξουν το…
λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας μας για τον 21ο αιώνα μέσω των ιδεών που ξεπήδησαν από το Σουηδικό Pirate Party πριν έξι χρόνια και οι οποίες αφορούν την προστασία της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων, την μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα, την αλλαγή της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τις πατέντες.

Εικόνα "θερμής" κρίσης - Χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες στο Ισραήλ

Σε "θερμή" κρίση σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί η σύγκρουση Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ, πιθανώς και με την συμμετοχή ευρωπαϊκών χωρών, ύστερα από την καταρχήν συμφωνία που κατέληξε η Ε.Ε., για την επιβολή εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο.