Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2012

Τρομακτική φιγούρα «αιχμαλωτίστηκε» στην κάμερα…

Τρομακτική φιγούρα «αιχμαλωτίστηκε» στην κάμερα…

Οι διακοπές στην Ουαλία για έναν τουρίστα ήταν ξέγνοιαστες αν μη τι άλλο…

VIDEO: Η περίφημη Ζ’ ΜΑΚ – οι κομάντος των κομάντος!

 
Ιδρύθηκε μετά τα Ίμια. Είναι η αφρόκρεμα των Ειδικών Δυνάμεων. Είναι η Ζ’ Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών. Με φουλ εκπαίδευση. Φουλ εξοπλισμό. Φουλ

Παίρνουν ιδέες από τα αρχαία ελληνικά κεραμικά

Μπορούν άραγε τα διαστημόπλοια και οι πύραυλοι να θωρακιστούν θερμικά από τις μεγάλες αλλαγές στις θερμοκρασίες με βάση τα αρχαία ελληνικά κεραμικά;
Κι όμως επιστήμονες από την Καλιφόρνια οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους, όταν αυτά επανέρχονται, μετά τα ταξίδια τους, στη γήινη ατμόσφαιρα.

Προβλέπουν οι σκύλοι τους σεισμούς;

Προβλέπουν οι σκύλοι τους σεισμούς;

Διάσταση απόψεων επικρατεί σχετικά με το αν οι σκύλοι προβλέπουν- προαισθάνονται επικείμενο χτύπημα του Εγκέλαδου, αν και επιστημονικά κάτι τέτοιο δεν έχει τεκμηριωθεί.

«Ηλεκτροπληξία» της ΔΕΗ σε χιλιάδες νοικοκυριά

«Ηλεκτροπληξία» της ΔΕΗ σε χιλιάδες νοικοκυριά

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν για άλλη μια φορά οι καταναλωτές μετά την ανακοίνωση της ΔΕΗ για αυξήσεις στα τιμολόγια έως και 12,1% ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα φθάσουν έως 14,5%.

Το Facebook έγινε κρεβάτι!

Αν είστε ένας από εκείνους που περνούν ώρες ατελείωτες στο Facebook, τότε αυτό είναι το τέλειο έπιπλο για την κρεβατοκάμαρά σας!

Προφυλακίστηκε ο πρώην αρχηγός των τουρκικών E.Δ.


Ιστορική εξέλιξη για την Τουρκία χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά προφυλακίστηκε ένας πρώην αρχηγός των ενόπλων της δυνάμεων, αφού ανακρίθηκε προηγουμένως από πολιτικό εισαγγελέα.

Το αρματικό "ισοζύγιο" Ελλάδας - Τουρκίας βαίνει προς ανατροπή

Η μεγάλη διαφορά στην φιλοσοφία χρήσης των αρμάτων μάχης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας βρίσκεται παντού, ακόμα και στις παρελάσεις: Οι γείτονες ακολουθούν τα παλαιά πρωσικά και σοβιετικά πρότυπα, σύμφωνα με τα οποία οι μεγάλοι αριθμοί και οι άψογοι σχηματισμοί των μέσων και των ανδρών προσδίδουν μεγαλοπρέπεια και προκαλούν δέος.