Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012

Απίστευτο video από την κακοκαιρία στην Τήνο


Τα μποφόρ που έπνεαν από τα ξημερώματα στην περιοχή προκάλεσαν μεγάλα κύματα, τα οποία...
όπως θα δείτε και στο βίντεο παρέσυραν δεκάδες οχήματα στο πέρασμά τους...

Ιερομόναχος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο στην Πάτρα!(αι σκότωσε κυνηγόσκυλο στην Πάτρα!

Ο νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια το σκυλί του. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όπως καταγγέλλει μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και το εκτέλεσε εν ψυχρώ με μία καραμπίνα

Συναγερμός στην Ηλεία και στον Έβρο

Σε πλήρη επαγρύπνηση βρίσκεται ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ωρών. Οι απορροές από την περιοχή της Αρκαδίας, του Λάδωνα, του Ερυμάνθου και της ορεινής Ηλείας, όπου χθες έβρεξε πάρα πολύ τη νύχτα, έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο τη στάθμη του ποταμού.

Tο πρώτο εμβόλιο κατά της λεϊσμανίασηςΕμβόλιο για το Καλαζάρ
Στις 16 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το πρώτο εμβόλιο κατά της λεϊσμανίασης των σκύλων, γνωστής και ως καλααζάρ, μιας παρασιτικής ασθένειας που ενδημεί στη Μεσόγειο και σποραδικά μεταδίδεται και στον άνθρωπο. Το εμβόλιο CaniLeash της Virbac, μιας γαλλικής εταιρείας κτηνιατρικών φαρμάκων, περιέχει πρωτεΐνες του παράσιτου για τις οποίες μπορεί να παράγει αντισώματα το ανοσοποιητικό σύστημα. Χορηγείται σε τρεις δόσεις, με μεσοδιαστήματα τριών εβδομάδων.

Αποκαλυπτήρια για το Refresh των Windows 8


Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα μη αναστρέψιμο crash του υπολογιστή που μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια κρίσιμων δεδομένων.
Η Microsoft θέλει να περιορίσει τις ζημιές από τέτοια ατυχή περιστατικά και για το λόγω αυτό έχει εξοπλίσει τα Windows 8 με μια νέα λειτουργία.

SUV χάνει μια ρόδα στον αυτοκινητόδρομο -Απίστευτο τι μπορεί να σε βάλει σε κίνδυνο

 Tο πρώτο τρομακτικό βίντεο σε χιονισμένο δρόμο το 2012. Αυτό θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει σίγουρα γρηγορότερα αν σας τύχει.

Πώς να κινηθείτε με ασφάλεια πάνω στο χιόνι

Πώς να κινηθείτε με ασφάλεια πάνω στο χιόνι

Επειδή η πρόληψη δεν  είναι το…φόρτε του Έλληνα, ιδού ορισμένες συμβουλές για το πώς να μετακινηθείτε με ασφάλεια σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

«Σκουλήκι» έκλεψε 45.000 κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό

«Σκουλήκι» έκλεψε 45.000 κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό
Ένας νέος μπελάς προστέθηκε στους υπεύθυνους του Facebook και ψάχνουν από πού τρύπωσε το «σκουλήκι» και εξαπλώνει ένα ιό.

Ισχύς εξ ουρανού για ΠΑ: F-15C/D Eagle με κόστος ... δώρου!


  Μία ανέλπιστη ευκαιρία για άμεση υπερ-ενίσχυση της ισχύος της ΠΑ με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, ανάλογη με ότι έχει συμβεί με τα 400 άρματα μάχης Μ1Α1 Abrams, έστω και αν εδώ δεν πρόκειται για δωρεάν αοδοχή, παρουσιάζεται με την απόσυρση λόγω οικονομικών περικοπών αλλά και απόσυρσης των ΗΠΑ από το Ιράκ όπου στάθμευάν, 48 μαχητικών αεροσκαφών F-15C/D από την USAF.