Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2012

12 πράγματα που θα πωλούνται φτηνότερα μέσα στο έτος

Αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή, λόγω της οικονομικής κρίσης και τις μειώσεις των μισθών, που είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάποια πράγματα να αρχίσουν να φθηναίνουν, αντί να ακριβαίνουν, όπως γίνεται μέχρι τώρα.


Το Apple iPad 2
Με την κυκλοφορία του iPad 3, αναμένεται να πέσει η τιμή του 2, όπως έκανε και αυτό με τον προκάτοχο του.

Το κρασί

Τα πάντα για τις αντιολισθητικές αλυσίδες

 Η οδήγηση σε χιόνι και πάγο σημαίνει μειωμένη πρόσφυση. Ο μειωμένος και πολλές φορές μηδενικός συντελεστής τριβής αποτελεί την αιτία για πολλά ατυχήματα. Εδώ απαγορεύονται ο πανικός και οι απότομες κινήσεις του τιμονιού.
Τα πάντα πρέπει να γίνονται απαλά και εξαιρετικά προσεκτικά, ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι η ταχύτητα κίνησης πρέπει να είναι μειωμένη και οι αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα αρκετά μεγαλύτερες.

Με φορτηγάκι περιέφεραν τη σoρό του Κίρο Γκλιγκόροφ

Με φορτηγάκι περιέφεραν τη σoρό του Κίρο Γκλιγκόροφ

Η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ζήτησε να κηδευτεί ως προδότης επειδή είχε δηλώσει ότι οι Σκοπιανοί έχουν σλαβική καταγωγή.

Με το χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε το καθεστώς Γκρουέφσκι τον πρώην πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ επειδή κάποτε είπε την αλήθεια.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ


ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ
Του κτηνίατρου Βασίλη Βενιού

Το κουτάβι, όπως κάθε νεαρός οργανισμός που βρίσκεται σε ανάπτυξη, έχει αυξημένες ανάγκες όσων αφορά στη διατροφή του. Αυτό, με τη βοήθεια του κυνηγετικού Τύπου και τις διαφημίσεις των εταιριών που παράγουν ζωοτροφές, γίνεται σιγά σιγά αποδεκτό από τον Έλληνα κυνηγό, που φροντίζει ανάλογα το κουτάβι του.

Έρχεται το Ford Ecosport Concept

 

Με κινητήρα 1000 κ.εκ. τούρμπο
Πολύ ενδιαφέρον δείχνει το νέο κομπακτ SUV EcoSport της Ford, το οποίο διαθέτει και κινητήρα 1,0 λίτρου με τούρμπο.
Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του πρωτότυπου crossover ΕcoSport που θα δείξει

Το 1983 «γεννήθηκε» ο πρόγονος του... iPhone

 Η πρώτη οθόνη αφής της Apple

H πρώτη οθόνη αφής της Apple τεχνικά δεν εμφανίστηκε το 2007 με το λανσάρισμα του iPhone, αλλά η εταιρεία είχε σχεδιάσει ως φαίνεται ένα πρωτότυπο σταθερού τηλεφώνου με οθόνη αφής από την δεκαετία του 1980.

Κινέζικό T-shirt που μεγαλώνει με νερό!Ρίξτε αυτό το μίνι T-shirt σε ένα μπολ με νερό και δείτε το να μετατρέπεται σε κανονικό μέγεθος για εσάς.
Εκπληκτικό;;

Νέα πρωτιά για την Apple

   Η Apple κατάφερε να πουλήσει περισσότερους ολοκληρωμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (all-in-one PCs) κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2011 σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, με τα μοντέλα iMac της να έχουν αποσπάσει το ένα τρίτο από το σύνολο των 14.5 εκατομμυρίων υπολογιστών που πουλήθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

14χρονος Έλληνας δημιούργησε εφαρμογή για νεογέννητα βρέφη!

 


Ειδική εφαρμογή για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για την νοσηλεία βρεφών σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών δημιούργησε ένας 14χρονος Έλληνας.
Ο Πέτρος Δημητρακόπουλος δημιούργησε «application» για «iPhone» και «iPad» και διατίθεται δωρεάν στο «AppStore».

Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι βαπτίστηκε στα κρυφά τη σοβιετική εποχή


 

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν παρέστη στην λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε εκκλησία στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη, όπου – όπως είπε ο ίδιος – βαπτίστηκε στα κρυφά τη σοβιετική εποχή.