Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2012

Με μαζική αυτοκτονία απείλησαν υπάλληλοι της κινεζικής εταιρείας Foxconn

Εκατοντάδες υπάλληλοι της Foxconn, του κινεζικού γίγαντα των ηλεκτρονικών που κατασκευάζει συσκευές για μεγάλες εταιρείες όπως η...
Microsoft και η Apple, απείλησαν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους γιατί δεν πληρώθηκαν όσα τους είχαν υποσχεθεί.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Tom’s Hardware», στις αρχές Ιανουαρίου 300 υπάλληλοι απείλησαν να πηδήξουν από τη στέγη εργοστασίου που κατασκευάζει τα Xbox 360.

Υπολογιστής και υγεία: κολπάκια και τι να προσέχετε!

Πάνω κάτω όλοι μας λίγο πολύ χρησιμοποιούμε υπολογιστή. 
Όμως, η έντονη χρήση του υπολογιστή, κρύβει παγίδες για την υγεία μας.
Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά ωραία κολπάκια που θα σας βοηθήσουν προσέξετε την υγεία σας, ενώ χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...
1) Φροντίστε η οθόνη να είναι σχετικά ψηλά, για την ακρίβεια στο ύψος του κεφαλιού, ώστε να μην αναγκάζεστε να καμπουριάζετε κοιτάζοντάς την.

Τα 80 νέα μοντέλα που έρχονται το 2012


Παρά την κρίση που μαστίζει όλη την Ευρώπη, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα παρουσιάσουν τη χρονιά αυτή πλειάδα μοντέλων. Σε άλλες εποχές, προτάσεις σαν και αυτές που θα δούμε στην Ελλάδα θα οδηγούσαν χιλιάδες καταναλωτές στις εκθέσεις των εταιρειών. Συνολικά 80 νέα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους το 2012 στην ελληνική αγορά, με πολλά εξ αυτών να αξίζουν την προσοχή μας και με το παραπάνω.

Sony Vaio «Hybrid» και «Slate»: πρωτότυπες ματιές προς το μέλλον των φορητών συσκευών

Λευτέρης Ξυκομηνός
Στη φετινή έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show 2012 (CES) στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α., όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, πολλές εταιρείες επιδεικνύουν τις προτάσεις τους, οι οποίες είναι ή θα γίνουν σύντομα διαθέσιμες στα ράφια των καταναλωτών.

Κινητό που μένει φορτισμένο για 15 χρόνια!


Κινητό που μένει φορτισμένο για 15 χρόνια!
Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι όσες περισσότερες δυνατότητες προστίθενται στα κινητά, τόσο λιγότερο κρατάει η μπαταρία τους.

3 Battle Groups, 210 μαχητικά και 900+ Tomahawk κατά του Ιράν

Image
 

Συγκεντρώνεται σταδιακά η δύναμη κρούσης του αμερικανικού Ναυτικού στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του Ιράν με την αποστολή στην περιοχή δύο ακόμα αεροπλανοφόρων εκτός του USS John C. Stennis (CVN-94) που ήδη βρίσκεται στην περιοχή και των πλοίων που συγκροτούν τις ομάδες κρούσης αυτών. Πρόκειται για το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson (CVN-70) και το USS Abraham Linkoln (CVN-72) μαζί με τα πλοία που τα συνοδεύουν κλάσης Ticoderoga, Arleigh Burke και O.H. Perry.