Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

ΝΩΡΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ

 

 Ακόμη δεν πέρασαν καλά-καλά τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και στον Δήμο Χίου άρχισαν να ασχολούνται με τον Ρουκετοπόλεμο. Έτσι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης και Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ομηρούπολης, Κ. Μούνδρος ήδη ανακοίνωσε τις

Ένας σκληρός δίσκος που προσφέρει απόλυτη ασφάλεια

  
Αν είστε από εκείνους που διατηρούν αρχεία από προηγούμενες δουλειές κλειδωμένα μέσα σε κάποιο φορητό σκληρό δίσκο, τότε η Rocstor, έχει κάτι για σας.

ο κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στη ζούγκλα της Αφρικής [φωτο]


 


Αυτό το κοριτσάκι (Γαλλίδα), η Tippi, γεννήθηκε στη Ναϊρόμπι της Αφρικής το 1990. Μεγάλωσε μέσα στη ζούγκλα μαζί με …τους γονείς της, που είναι επαγγελματίες φωτογράφοι της άγριας φύσης.

Το internet... απεργεί στις 18 Ιανουαρίου;

Το internet... απεργεί στις 18 Ιανουαρίου;

Η ημέρα που το διαδίκτυο θα κάνει την δική του απεργία φαίνεται ότι πλησιάζει.

Εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί η πρόθεση αρκετών ιστότοπων να ''κατεβάσουν ρολά'', αντιδρόντας έτσι στο περιβόητο SOPA, το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να περάσει στο Αμερικανικό Κονγκρέσο

Μυθικό τέρας ξεβράστηκε στη Φλόριντα

Μυθικό τέρας ξεβράστηκε στη Φλόριντα

Μια τρανταχτή απόδειξη για την ύπαρξη «θαλάσσιων ερπετών» που πρωταγωνιστούν σε διάφορους μύθους βρήκε ένα ζευγάρι στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Kρουαζιέρα τρόμου στις ιταλικές ακτές

2

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ  περισσότεροι από 4.000 επιβάτες ανάμεσα σε αυτούς και το  πλήρωμα διασώθηκαν χθες το βράδυ μετά από μια  απρόσμενη εξέλιξη που είχε  κρουαζιέρα  στην   Ιταλία.


Είκοσι τέσσερις Βρετανοί τουρίστες βρίσκονταν  στο  Costa Concordia που είχε ξεκινήσει από το λιμάνι στις 19:00 για μια επταήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο  αλλά μέσα σε δύο ώρες, προσάραξε στη θάλασσα με μια μεγάλη ηλεκτρική βλάβη.

Έφθασε τις 2.000.000 μοτοσικλέτες η BMWΜια GS R 1200 βγήκε πρόσφατα από την γραμμή παραγωγής της BMW στο εργοστάσιο του Βερολίνου, η οποία και θα κληρωθεί για τους υπαλλήλους της μονάδας. Η μοτοσικλέτα χαρακτηρίστηκε συλλεκτική, αφού είναι το νούμερο 2.000.000.

Προειδοποίηση ασφαλείας της Microsoft για spam e-mailsΛευτέρης Ξυκομηνός
Η Microsoft Ελλάς εφιστά την προσοχή των χρηστών της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αναφορικά με τη διακίνηση παραπλανητικών μηνυμάτων (spam e-mails), τα οποία ζητούν από τους παραλήπτες την προώθησή τους και στη συνέχεια τη συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων, με πρόσχημα ότι έχουν «ανταμειφτεί» με κάποιο χρηματικό ποσό από τη Microsoft. Επισημαίνεται ότι στόχος των συγκεκριμένων μηνυμάτων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων και όσα υποστηρίζονται στο περιεχόμενο αυτών σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.