Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2012

Παρατημένο Falcon στο αεροδρόμιο της Χίου

Στο αεροδρόμιο της Χίου εντοπίστηκε "παρκαρισμένο" αεροσκάφος τύπου Falcon 900, αξίας αγοράς 15.000.000 ευρώ και ιδιοκτησίας Έλληνα...
που το κρύβει από την Εφορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" (14/01), ως ιδιοκτήτες του πολυτελούς αεροσκάφους εμφανίζονται δύο έμποροι, οι φορολογικές δηλώσεις των οποίων σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την απόκτηση και συντήρησή του.

Ρουκετόπολεμος Βροντάδου Χίου: έγκαιρη προβολή και διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων
"Ο κυριότερος πόλος έλξης επισκεπτών την επόμενη χρονική περίοδο για την Χίο είναι, όπως γνωρίζετε,  η αναβίωση του εθίμου  του Ρουκετοπόλεμου", σημειώνεται σε επιστολή του 
Προέδου της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Χίου (και Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ομηρούπολης) Κώστα Μούνδρου προς τα Γραφεία γενικού τουρισμού, την Ένωση ξενοδόχων και το Σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων νομού Χίου που περιγράφει και τις παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για φέτος.
Αναλυτικά αναφέρεται στην επιστολή:

Bloomberg: Το iPad 3 έρχεται!

Bloomberg: Το iPad 3 έρχεται!

Οι αναφορές γύρω από το νέο iPad 3 πληθαίνουν και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι τον Μάρτιο του 2012 το νέο tablet της Apple θα είναι έτοιμο...

Διπλή εισβολή σε Ιράκ και Κουβέϊτ από Ιράν ο τρόμος των ΗΠΑ


Εισβολή στο σιιτικό νότιο Ιράκ, και επέλαση στο Κουβέϊτ των μαζών του ιρανικού Στρατού, της πολιτοφυλακής κια των Φρουρών της Επανάστασης, φοβούνται οι ΗΠΑ, όπως αναφέρεται σε έκθεση του αμερικανικού Πενταγώνου που έρχεται στήμερα στην δημοσιότητα από την The Wall Street Journal.
Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι από την στιγμή που ξεκινήσει μία τέτοια επέλαση, είναι πολύ δύσκολο να απωθηθούν οι ιρανικές ένοπλες μάζες πριν έρθουν σε "επαφή" με τους 16.300περίπου άνδρες του Στρατού των ΗΠΑ που σταθμεύουν στο Κουβέϊτ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ανακοίνωση για τους άστεγους ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ανακοίνωση για τους άστεγους
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Κάνει πολύ κρύο και θα κάνει περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Για να μην πεθάνουν κι άλλοι συνάνθρωποί μας στον δρόμο, παρακαλούμε κρατήστε τα παρακάτω τηλέφωνα στο κινητό σας και κοινοποιήστε, όπου μπορείτε, ότι:
Όσοι πολίτες εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΥΑΔΑ στα τηλέφωνα 210 – 52.46.515, 210 - 52.39.465.
Ο καιρός απο το Σαββατοκύριακο χειροτερευει κι άλλο.