Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2012

Χάνει έδαφος στο Κογκρέσο ο νόμος SOPA για την πειρατεία στο Διαδίκτυο

Απέσυραν την υποστήριξή τους στο νόμο SOPA (Stop Online Piracy Act – Νόμος «Σταματήστε την πειρατεία στο Ίντερνετ» οκτώ μέλη του Κογκρέσου, μετά τις έντονες...
διαμαρτυρίες χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου που υποστηρίζουν ότι ουσιαστικά θα λογοκρίνει το Διαδίκτυο.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η υιοθέτηση αυτών των νόμων στο Κογκρέσο χρειάζεται συναίνεση, η οποία σήμερα δεν υπάρχει.

Intel Nikiski: ένα ιδιόμορφο πρωτότυπο laptop, με διαφανές trackpad!


Λευτέρης Ξυκομηνός
Οι πρωτοποριακές ιδέες, όσο περίεργες και διαφορετικές μπορεί να φαντάζουν, πάντα έχουν μια θέση στο πάνθεον της τεχνολογίας, άσχετα με το αν θα υλοποιηθούν τελικά στην καταναλωτική αγορά ή όχι.

Πετούν UFO πάνω από τα κεφάλια τους !

Πετούν UFO πάνω από τα κεφάλια τους !

Δύο μυστηριώδη φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα φωτογραφήθηκαν στις 6 Ιανουαρίου  πάνω από  την περιοχή Chatham στην Αγγλία.

Με ενέδρες υποβρυχίων απειλεί το Ιράν το αμερικανικό Ναυτικό!


 Ενέδρα στον Περσικό Κόλπο απείλησε ότι θα στήσει το Ιράν για να βυθίσει τα 3 αμερικανικά αεροπλανοφόρα, εάν αυτά περάσουν από τα στενά του Χορμούζ. Η απειλή προήλθε δια στόματος του αντιναυάρχου Farhad Amiri ο οποίος είπε πως η χώρα του διαθέτει τα καλύτερα συμβατικά υποβρύχια στον κόσμο και ότι οι εχθροί του Ιράν και ειδικότερα οι ΗΠΑ επικεντρώνονται κυρίως στις εκπληκτικές δυνατότητες του ιρανικού Ναυτικού στον υποβρυχιακό πόλεμο.

Αιφνιδιαστική απόφαση αναβάθμισης των F-16! - 630 εκατ. ευρώ για 95 α/φ


 Σε μια αιφνιδιαστική –ως προς το εύρος της, αλλά και τη χρονική συγκυρία- κίνηση φαίνεται ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, αποφάσισε να δώσει την έγκρισή της για  αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 της ΠΑ των Βlock παραγωγής 50 και 52+!