Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2012

Το πρόσωπό του σε σύννεφο λίγο πριν πεθάνει

Το πρόσωπό του σε σύννεφο λίγο πριν πεθάνει

Μία ανατριχιαστική, όσο και ανεξήγητη,  ανακάλυψη έκανε η οικογένεια ενός 62χρονου στην Αυστραλία.

Όταν οι πολιτικοί & οι προβοκάτορες μας καίνε, οι ΕΔ μας σώζουν «εν καμίνω»

Την ώρα που η μυρωδιά από τα αποκαΐδια και τα δακρυγόνα της Αθήνας αλλά και η οσμή από το ολοκαύτωμα της εθνικής μας ανεξαρτησίας εχθές στη Βουλή έπνιγε το λαιμό και τη ψύχη του Έλληνα, οι μοναδικοί άνθρωποι και οι μοναδικές ψυχές που στέκονται όρθιοι σε αυτόν το τόπο ακόμη, τα στελέχη των ΕΔ έδιναν ένα ακόμη αγώνα ζωής και θανάτου για να διασώσουν συνανθρώπους μας.

ο Καστελόριζο και η ελληνική ΑΟΖ στα …σαλόνια της Ουάσιγκτον!

 
 Tόσο το Καστελόριζο και την ελληνική ΑΟΖ,  όσο και την  εν γένει  τουρκική απειλή για την ευρύτερη περιοχή έφερε  …έξω από τον Λευκό  στην Ουάσιγκτον αλλά και σε όλα τα κέντα γεωστρατηγικής σκέψης και ανάλυσης,  έγκυρος και διακεκριμένος αμερικανός καθηγητής με διπλή παρέμβασή του.

AMD FirePro V3900: εισαγωγική κάρτα γραφικών σε επαγγελματικό επίπεδο επιδόσεων, με προσιτή τιμή


Λευτέρης Ξυκομηνός
Μια νέα καρτών γραφικών για επαγγελματική χρήση, που παρέχει την καλύτερη στην κατηγορία της απόδοση σε προσιτό κόστος, διέθεσε στην αγορά η εταιρεία AMD, υπό την ονομασία «FirePro V3900». Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, τα νέα γραφικά υποστηρίζουν την τεχνολογία

Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο από την επίθεση στον Μ. Γλέζο


Μια νέα φωτογραφία που ήρθε στο φως τη Δευτέρα δείχνει τον Μανώλη Γλέζο κατά την παρουσία του έξω από το Κοινοβούλιο την Κυριακή να απωθείται από άνδρα των ΜΑΤ.