Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2012

ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου: συνέντευξη τύπου για τις "τρεις jazz ιστορίες"
 
Το Δη.Πε.Θε Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 13:00 στη Θεατρική του αίθουσα «Κωνσταντίνος Μάριος» (νεοφύτου 3, Τρίτη πάροδος Βερίτη) προκειμένου να ενημερώσει για την παραγωγική του πορεία.

Στη Χίο τα ιερά λείψανα του Αγίου Βαλεντίνου 
Στον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, πρώτο κάθετο στενό στην οδό Αλατίου, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης μέρος των λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου.
Τα ιερά λείψανα του αγίου των ερωτευμένων τα μετέφερε στη Χίο ο Αρχιεπίσκοπος Τήνου – Νάξου, Νικόλαος και με τελικό προορισμό τη Μυτιλήνη (όπου 
«έφυγαν» τα λείψανα του Αγίου το 1990) όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στον καθολικό Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (προς τα τέλη του 2013).
Ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Χίο θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και την Πέμπτη για όσους επιθυμούν να προσκυνήσουν.

Η Apple στέλνει επιθεωρητές εργασίες στα εργοστάσια της Κίνας!

Η Apple στέλνει επιθεωρητές εργασίες στα εργοστάσια της Κίνας!

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια της Apple στην Κίνα.

Ίλιγγος αυτοκτονίας στον ΟΕΚ

Φωτορεπορτάζ: Ίλιγγος αυτοκτονίας στον ΟΕΚ

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε το πρωί στον κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, όπου ζευγάρι εργαζόμενων απειλούσε να αυτοκτονήσει, επειδή κλείνει ο οργανισμός.

Λίγο μετά τις 11.20 το ζευγάρι ανέβηκε σε μπαλκόνι στον 2ο όροφο του κτιρίου και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.
Σύμφωνα με συναδέλφους τους, το ζευγάρι έχει δυο παιδιά ένα εκ των οποίων αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό ζήτησαν μετάθεση από την Πρέβεζα στην Αθήνα για να είναι κοντά σε γιατρούς.

Β.Σόϊμπλε: "Η δημοκρατία κατέστρεψε την Ελλάδα"!

 Ξεδιάντροπα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόϊμπλε τολμά να απαιτεί να μην γίνουν εκλογές και να απειλεί την Ελλάδα ότι "Αν μετά τις εκλογές λειτουργήσει και πάλι η κανονική δημοκρατική διαδικασία, με τις επιπτώσεις που έχουμε δει στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες» και δεν τοποθετηθεί ένας πρωθυπουργός ανδρείκελο του Βερολίνου, τότε Ελλάδα, τέλος!

Mε LANTIRN πέταξαν επάνω από το Αγαθονήσι τα τουρκικά F-16


 Δύο F-16C από τις Μοίρες της αεροπορικής βάσης της Μπαντίρμα που είναι εξοπλισμένες με LANTIRN, ήταν τα τουρκικά μαχητικά που πέρασαν επάνω από το Αγαθονήσι. Aυτό σημαίνει ότι έστειλαν όχι τυχαία αεροσκάφη, αλλά αεροσκάφη από Μοίρες εξειδικευμένες σε αποστολές αέρος-εδάφους και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού δεν ήταν μία απλή προκλητική ενέργεια, αλλά μια προσχεδιασμένη πολεμική αποστολή.