Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

Αμαρτίες και εγκλήματα από τον αρχιμανδρίτη που ασελγούσε σε ανήλικα

Ακόμη και σε νεαρά αγόρια με νοητική υστέρηση εμφανίζεται να ασελγούσε ο Αρχιμανδρίτης ο οποίος λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μενίδι. Από τη σχηματισθείσα δικογραφία αποκαλύπτεται ότι ο εν λόγω ιερωμένος ασελγούσε συστηματικά σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών αλλά και ενός ενήλικα ο οποίος, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρά διανοητικά προβλήματα...Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του εφημέριου, Θεόκλητου Ρενέση και την αποκάλυψη της τραγικής ιστορίας ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες.
Οι γονείς των θυμάτων προσήλθαν στην Ασφάλεια Μενιδίου όπου κατήγγειλαν ότι ο αρχιμανδρίτης επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις επάνω στα παιδιά τους.

Κρίσιμες ώρες για τον Νομό Τρικάλων λόγω …ποταμιών

Έσπασαν τα αναχώματα στον Καραβόπορο ποταμό όπου πλημμύρισαν εκτάσεις σε Φωτάδα, Παραπόταμο και Βαλομάνδρι, ενώ ο Πάμισσος ποταμός, έχει «βγει» μεταξύ Μεγάλων Καλυβιών και Μαγούλας Καρδίτσας.

Πάνω από 6 εκατ. ευρώ η ζημία από τη μεγάλη απάτη σε βάρος του ΙΚΑ

Σε έξι συλλήψεις προέβη η Οικονομική Αστυνομία για τη μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος του ΙΚΑ Η δράση του κυκλώματος αρχίζει από το 2003 και, όπως εκτιμάται, η ζημιά που προκάλεσε στο ΙΚΑ ξεπερνά κατά πολύ τα έξι εκατομμύρια ευρώ.
Στην κατοχή των έξι συλληφθέντων...
-τέσσερις γυναίκες, υπάλληλοι του Ιδρύματος και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 966.000 ευρώ και τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται μία ακόμα γυναίκα, πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ, καθώς και απροσδιόριστος μέχρι στιγμής αριθμός ασφαλισμένων του Ιδρύματος.

Η Αλβανία επεκτείνει τα θαλάσσια σύνορα στα 12 ναυτικά μίλια με σχέδιο νόμου στη Βουλή!

Με αυτό το άκρως παραστατικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η αλβανική εφημερίδα Shekulli, το οποίο αναπαριστά τον "Ελληνικό κίνδυνο" στο νότο της Αλβανίας.


Η ίδια εφημερίδα είχε ασχοληθεί και παλαιότερα με το ζήτημα της απουσίας νόμου για τα σύνορα της Αλβανίας και μάλιστα, με το ίδιος ακριβώς πρωτοσέλιδο.