Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

HP Z1: σταθμός εργασίας για επαγγελματίες και απλούς χρήστες, σύνθεσης all-in-one


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η Hewlett Packard παρουσιάζει τον σταθμό εργασίας «Z1» ή αλλιώς «workstation» τύπου all-in-one workstation, ένα επιτραπέζιο σύστημα, δηλαδή, που συνδυάζει την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και την οθόνη σε μία κατασκευή. Χάρη στη μοναδική της σχεδίαση, η οθόνη 27 ιντσών του νέου workstation «Ζ1» της HP ανοίγει και ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει εξαρτήματα και να κάνει αναβαθμίσεις χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Ηλεκτρομαγνητικό όπλο των ΗΠΑ προκαλεί αφόρητο αίσθημα ζέστης

Το «Σύστημα Ενεργού Άρνησης» εκπέμπει μια αόρατη δέσμη που λειτουργεί όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων 
Ουάσινγκτον.Ένα αίσθημα αφόρητου καύσου εμφανίζεται από το πουθενά και κάνει το στόχο να απομακρυνθεί έντρομος. Το αμερικανικό Πεντάγωνο επέδειξε στους δημοσιογράφους το «Σύστημα Ενεργού Άρνησης», ή ADS, ένα όπλο ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων για την απώθηση εχθρών και διαδηλωτών.

Ισραηλινό σαμποτάζ στο B-737 AEW&C MESA - "Βαθιά ανάσα" στην ΠΑ από την καθυστέρηση
Ένα "παράθυρο χρόνου" εξασφαλίζει η ελληνική Πολεμική Αεροπορία, αλλά και η ισραηλινή, σε ότι αφορά την εξέλιξη του προγράμματος των αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου B-737 AEW&C MESA του προγράμματος Peace Eagle της Τουρκίας, καθώς φαίνεται ότι αναβάλλεται λόγω του άτυπου ισραηλινου εμπάργκο η παράδοση των αεροσκαφών που είχε προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες και πάντως πριν το τέλος του 2012.

Στο κτηνιατρείο για έλεγχο τα δολώματα- συνέχεια από Σύλλογο Οικολογίας για φόλες

"Παράδοθηκαν τα σκευάσματα στο Κτηνιατρείο για έλεγχο. Πριν μας πουν για τη χημική τους σύσταση δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για φόλες και αν περιέχουν όπως ισχυρίστηκε ο άνθρωπος που μας τα έφερε υδροκυάνιο", μας δήλωσε ο Δασάρχης Κώστας Μπέλλας όταν του θέσαμε το ερώτημα αν πράγματι ευσταθούν οι καταγγελίες (που σήμερα συνεχίζονται και με φωτογραφικό υλικό από το Σύλλογο Οικολογίας & Περιβάλλοντος).

Ανακαλύφθηκε άγνωστο είδος παλαιολιθικού ανθρώπου

Απολιθωμένα οστά, που χρονολογούνται πριν από 11.500 έως 14.500 χρόνια, βρέθηκαν σε δύο σπήλαια στη νοτιοδυτική Κίνα... φέρνοντας στο φως ένα άγνωστο σήμερα είδος παλαιολιθικού ανθρώπου. Η ανακάλυψη, που έρχεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας για την πολύπλοκη ανθρώπινη εξέλιξη, ιδίως στην Ασία, παραπέμπει σε ένα αινιγματικό είδος προγόνων μας, που συνδύαζαν αρχαϊκά και σύγχρονα ανατομικά χαρακτηριστικά.