Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2012

Peugeot: Δημιουργεί το όχημα του μέλλοντος!

Η τεχνολογία αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη προϊόντων που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.
Ένα τέτοιο προϊόν αναμένεται να δημιουργήσει η Peugeot. Πρόκειται να δημιουργήσει το όχημα του μέλλοντος, με τροχούς που θυμίζουν καρέκλα, ενσωματωμένο GPS, εφαρμογές για τηλέφωνο και ταχύητα 35km/h.

Δήμος Χίου κατά Κυβέρνησης

 Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία, το λιμάνι αλλά και το αεροδρόμιο του νησιού την ερχόμενη Πέμπτη, αφού...
σήμερα το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε τελικά η μορφή των κινητοποιήσεων ενάντια στη συγχώνευση του Οίκου Ναύτου με τον ΕΟΠΥΥ.

Χίος: Σύλληψη Αλβανών για διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων

 
Οι 2 Αλβανοί, 23 και 26 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, καθώς και για... παράνομη είσοδο και διαμονή στη Xώρα.

ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΚΕΔΕ

 

 Η νέα μείωση κατά 15% της τακτικής επιχορήγησης (ΚΑΠ) του μηνός Φεβρουαρίου στους δήμους της χώρας, η ματαίωση της δέσμευσης της Κυβέρνησης να αποδοθούν τα 450 εκ. ευρώ, που από λάθος του Γεν. Λογιστηρίου του Κράτους δεν είχαν αποτυπωθεί στον προϋπολογισμό του 2012, αλλά και η νέα πρόβλεψη στον εφαρμοστικό νόμο του Μνημονίου 2 για την επιπλέον περικοπή 140

Νέο Macbook από την Apple

Νέο Macbook από την Apple

Νέο Macbook 15'' ιντσών ετοιμάζεται να διαθέσει στο εμπόριο η Apple.

Απειλές ΗΠΑ προς Β.Κορέα με παύση της επισιτιστικής βοήθειας αν εκτοξεύσει δορυφόρο


 
  Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν σήμερα τη Βόρεια Κορέα ότι η πρόθεσή της να εκτοξεύσει έναν πύραυλο για να τεθεί σε τροχιά ένας δορυφόρος θα αποτελούσε παραβίαση της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που επέβαλε μορατόριουμ στις πυρηνικές δοκιμές και τις

Απόβαση Ρώσων Πεζοναυτών στη Συρία – Σφοδρές μάχες στη Δαμασκό

  
Ρώσοι Πεζοναύτες έχουν αποβιβαστεί σε συριακό έδαφος σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Russia Today ανώνυμη πηγή από το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.