Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2012

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΒΕΡΑΤΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ


Σύμφωνα με αποκλειστικές και πλήρως εξακριβωμένες πληροφορίες της ChiosPress στα χέρια της αστυνομίας, που για ακόμη μία φορά αντέδρασε αμεσα, βρίσκονται δυο άνδρες και μία γυναίκα μη ελληνικής καταγωγής (αλβανικής), ηλικίας 20, 21 και 26 ετών αντίστοιχα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές σε όλη τη Χώρα. Οι συγκεκριμένοι ενοχοποιούνται για τη ληστεία χθες σε διώροφη κατοικία στο Βερβεράτο. Συγκεκριμένα τα εν λόγω άτομα συνελήφθησαν σήμερα στην παραλία λίγο πριν από το Satva, όταν το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για το iPhone 5!

Το iPhone 4s κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου iPad oι φανατικοί της Apple δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν τις πρώτες φήμες για το νέο iPhone5.

Νέοι φορητοί Toshiba Satellite Pro L/C, P και Qosmio X870: 3D χωρίς ειδικά γυαλιά


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η Toshiba Europe παρουσίασε νέες σειρές φορητών υπολογιστών για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Οι προδιαγραφές τους αντανακλούν την αυξανόμενη ζήτηση για πολυμέσα σε 2D και 3D σε φορητούς υπολογιστές για ταχύτατη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών ή συνδέσεων στο Διαδίκτυο.

Προετοιμασία 90 ημερών από ΗΠΑ για πόλεμο στο Κόλπο - Μεταφέρουν πλοία, όπλαΔιπλασιάζουν την δύναμη των ναρκαλιευτικών στον Κόλπο οι ΗΠΑ, στέλνουν ASW ελικόπτερα, μετατρέπουν τις τορπίλες υποβρυχίων και σκαφών επιφανείας ώστε να αποδίδουν καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες του Κόλπου και αυξάνουν το απόθεμα βομβών και καυσίμων στο νησί-βάση Ντιέγκο Γκαρσία του Ινδικού Ωκεανού! Αυξάνουν μάλιστα άμεσα το κονδύλι ανάπτυξης των δυνάμεων τους κατά 100 εκατ. ευρώ.