Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

Η απαρχή μιας αυτοκρατορίας Τα πρώιμα Beretta


 


Κάθε εφεύρεση που ανοίγει νέους δρόμους είναι ένα μεγάλο γεγονός για μια βιομηχανία. Αν αυτή η εφεύρεση γίνεται μάλιστα αναπόσπαστο οπτικό στοιχείο του προϊόντος, τότε η επιτυχία είναι διπλή. Και αν αυτή η εμβληματική εμφάνιση καταφέρνει να επιβιώνει επί εβδομήντα χρόνια, τότε πρόκειται για διαχρονικό εμπορικό και τεχνικό κατόρθωμα! Ο λόγος γίνεται για τους γνωστούς «ώμους» των σουπερποζέ της Beretta που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με όλα τα αλληλεπίθετα της εταιρείας.

Απίθανα παλιά αυτοκίνητα

 
 


Απ΄ότι φαίνεται στις επόμενες εικόνες και παλιότερα είχαν τρελές και απίθανες ιδέες για την κατασκευή οχημάτων.
Πολλές από τις επόμενες ιδέες ήταν πολύ προχωρημένες για την εποχή τους...

Adobe Photoshop CS6 Beta: 500.000 downloads μέσα σε 7 ημέρες!


Tο Adobe Photoshop CS6 Beta κατάφερε σε μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του να κάνει

Δακτυλιώθηκαν πάνω από 3000 πουλιά στον Έβρο

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου διοργανώνει τα τελευταία χρόνια δακτυλιώσεις πουλιών στον υγρότοπο του Δέλτα Έβρου. Σκοπός της δακτυλίωσης είναι η συλλογή πολύτιμων στοιχείων σχετικά με τη ζωή των άγριων πουλιών και πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τη μετανάστευσή τους και τις περιοχές φωλιάσματος, ανάπαυσης και διαχείμασης, αντίστοιχα.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΑΛΑΓΚΙΩΤΗ ΣΤΗ ΒΟΛΙΣΣΟ


Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Χίου την Κυριακή (1/4) στις 10:00π.μ. με σημείο εκκίνησης το οινοποιείο Κεφάλα (στον περιφερειακό δρόμο Βολισσού) θα πραγματοποιήσει καθαρισμό στο παλιό

Μεγάλο το ενδιαφέρον πολιτών για τις Ανεμογεννήτριες- αναγκαία η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Μάρτη 2012 έγινε στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου μια ενημερωτική εκδήλωση για το ζήτημα της γιγαντιαίας επένδυσης που έχει εξαγγείλει η ισπανική πολυεθνική Iberdrola-Ρόκας στη Χίο.

Η Λίλι ζει, βασιλεύει και τρέχει με έξι πόδια!

Η Λίλι ζει, βασιλεύει και τρέχει με έξι πόδια!

Κόντρα σε όλες τις επιστημονικές προβλέψεις, η Λίλι ζει ακόμα και το απολαμβάνει...

Ένα μοσχαράκι που γεννήθηκε με έξι πόδια στην Αυστρία, έχει καταφέρει να τραβά όλα τα βλέμματα.
Η Λίλι γεννήθηκε με έξι πόδια και αμέσως οι κτηνίατροι που την εξέτασαν αποφάνθηκαν πως ο χρόνος ζωής της, δεν θα ξεπεράσει τις 7 εβδομάδες.

Οι Ισραηλινοί κατασκεύασαν νέο κυνηγό αρμάτων

Η Israel Aerospace Industries θα παρουσιάσει στο περίπτερό της, στην αεροπορική έκθεση Fidae, στο Σαντιάγκο της Χιλής, το νέο κυνηγό αρμάτων που κατασκεύασε.
Πρόκειται για το RAM Mk3 AT, που βασίζεται στο όχημα παντοδαπού εδάφους RAM Mk3,

Αιφνιδιαστική υπογραφή στρατιωτικού συμφώνου Ισραήλ-Κύπρου!Αιφνιδιαστική στρατιωτική συμφωνία υπογράφηκε χθες μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ χωρίς να ανακοινωθεί το παραμικρό! Η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ του διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, Τζέικομπ Λαόρ και του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρη Ηλιάδη. 

Εποχές Αποκάλυψης – Κολοσσιαίο πλωτό αντι-βαλλιστικό ραντάρ πλέει προς Κορέα


Image
Από τη ναυτική βάση του Perl-Harbor αναχώρησε στις 23 Μαρτίου ένα κολοσσιαίων διαστάσεων πλωτό αντιβαλλιστικό ραντάρ SBX-1 με προορισμό την περιοχή της κορεατικής χερσονήσου και αποστολή να εντοπίσει την εκτόξευση του βορειοκορεατικού πυραύλου που προβλέπεται να γίνει στο μεσοδιάστημα μεταξύ 12 και 16 Απριλίου. Η εμφάνισή του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς το σύστημα θεωρείται υπέρ-άκρως απόρρητο...