Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Απριλίου 05, 2012

Π.Κουκουλόπουλος για 77χρονο αυτόχειρα: "Να μας πει πώς κλέβανε το δημόσιο"!

"Τι είδους άνθρωποι (;) είναι αυτοί στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόσο της προηγούμενης όσο και της νυν ηγεσίας"; Αυτό διερωτάται η χώρα, μετά και την νέα δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου,...
για την αυτοκτονία του 77χρονου πρώην φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς τον εγκαλεί (!) γιατί η φαρμακαυτική δαπάνη από τα 4 δισ. εκτοξεύθηκε στα 9 δισ. ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια και περίπου του αποδίδει ευθύνες!

Ένα… πουλί με βάρος 1.400 κιλά!

Δεν είναι ακριβώς αυτό που έρχεται στο μυαλό του καθενός καθώς μιλάμε για δεινόσαυρο, αλλά παρ’ όλα αυτά μιλάμε για δεινόσαυρο με φτερά και πούπουλα, ό,τι πιο κοντινό... σε πουλί γνωρίζουμε σήμερα…

Οι παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν απολιθώματα ενός άγνωστου έως τώρα γιγάντιου δεινόσαυρου, “ξαδέλφου” του διάσημου Τυραννόσαυρου, που είχε μήκος περίπου εννιά μέτρα, δηλαδή σχεδόν όσο ένα σχολικό λεωφορείο, και ήταν το μεγαλύτερο ζώο με φτερά και πούπουλα, το οποίο περπάτησε ποτέ στη Γη.

«Μαγικά» γυαλιά από την Google

«Μαγικά» γυαλιά από την Google

Γυαλιά που διασυνδέονται με το Διαδίκτυο και «μπερδεύουν» τον πραγματικό κόσμο με τον ψηφιακό παρουσίασε η Google.

Το νέο φιλόδοξο εγχείρημα ονομάζεται «Project Glass» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με φωτογραφίες και βίντεο στο κοινωνικό δίκτυό της Google+. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η αμερικανική εταιρεία επιβεβαίωσε τις φήμες ότι το ερευνητικό εργαστήριο «Google X» της εταιρείας «δουλεύει» πάνω σε μία νέα τεχνολογία γυαλιών, κάτι που ως τώρα επισήμως κρατείτο μυστικό.

Είδε το Χριστό σε... σαλάχι

Είδε το Χριστό σε... σαλάχι

Μια έκπληξη επιφύλασσε σε μια 24χρονη Αμερικανίδα η βόλτα σε παραλία της Νότιας Καρολίνας.

Η Έρικα Σελντ καθώς περπατούσε πρόσεξε ένα σαλάχι, που είχε ξαβράσει το κύμα στην αμμουδιά. Η νεαρή φωτογράφησε το νεκρό ζώο, γιατί της φάνηκε παράξενο το σχήμα που είχε αποτυπωθεί πάνω του.