Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Απριλίου 10, 2012

Windows XP, το τέλος τους δυστυχώς πλησιάζει...


Τα Windows XP, ήταν και είναι μέχρι σήμερα, το λειτουργικό με τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά και αυτό που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα από... σημαντικό αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών ανά τον κόσμο.

Ανεμογεννήτριες και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου: 7ώρη συζήτηση με αρνητικό κλίμα για τη γιγαντιαία επένδυση

Εφτά ώρες διήρκεσε η συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Χίο στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Χίου. Ικανοποιώντας αίτημα των πολιτών, αλλά και των παρατάξεων της μειοψηφίας, η Δημοτική Αρχή έφερε το θέμα προς συζήτηση και ενώ δεν έχει αρμοδιότητα να ψηφίσει για το θέμα.
Πάντως το κλίμα τόσο από την πλευρά των πολιτών όσο και δημοτικών συμβούλων ήταν αρνητικό σε μια τέτοια μεγάλη επένδυση.

Ανανέωση για BMW X1Επιδερμικές είναι οι αλλαγές στην επιτυχημένη Χ1 της BMW. Άλλωστε, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει».
Μικρές αισθητικές διαφορές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, που εστιάζονται κυρίως στη διαμόρφωση των προφυλακτήρων και την εκτενέστερη χρήση χρωμίου.

Πώς να σώσετε το κινητό σας τηλέφωνο άμα βραχεί


 
  Ένα iPhone 4s μόλις έκανε το πρώτο του μπάνιο για το καλοκαίρι του 2012!
Έρχεται καλοκαίρι. Κι άμα είσαι από εκείνους που κουβαλάνε το iPhone στην κωλότσεπη ακόμη και εκεί που σκάει το κύμα, καλύτερα ρίξε ένα βλέφαρο στις τέσσερις άμεσες διασώσεις «μπουγελωμένου κινητού».

Dell Alienware X51: ευέλικτο και εργονομικό επιτραπέζιο PC, υψηλών gaming επιδόσεων


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η Alienware είναι μια ειδική σειρά υπολογιστών της Dell, κορυφαίων επιδόσεων με στόχευση στην υψηλή ποιότητα εμπειρίας βιντεοπαιχνιδιών. Η εταιρεία παρουσιάζει το Alienware X51, τον μικρότερο επιτραπέζιο υπολογιστή που δημιούργησε ποτέ με μοναδικά αποτελέσματα. To νέο Χ51 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια συναρπαστική, υψηλής ευκρίνειας 1080p (1920x1080

Ελληνική συμμετοχή σε επίθεση κατά του Ιράν; - Εντυπωσιακή άσκηση στον Κόλπο


 Κλιμακώνεται η ένταση στον Κόλπο με την πραγματοποίηση αμερικανο-αραβικών αεροναυτικών ασκήσεων στην περιοχή με την συμμετοχή 100 αεροσκαφών από τα δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα USS Enterprise και USS Abraham Lincoln και 100 αεροσκαφών από τις αεροπορικές δυνάμεις του Κουβέιτ, του Μπαχρέιν της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ.