Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Απριλίου 24, 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, 2012 με θέμα την άγρια φύση της Χίου

Ο περιβαλλοντικός οργανισμός CHIOS NATURE ανακοινώνει τον φετινό του Φωτογραφικό Διαγωνισμό, που, όπως και στις προηγούμενες δυο χρονιές, θα είναι ανοικτός σε όλους. Θα γίνουν δεκτά έργα σε πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες, από τρεις ηλικιακές ομάδες. Όλες οι φωτογραφίες θα απεικονίζουν κάποιο στοιχείο της άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών ή των Ψαρών.

Flashback.S: Νέος ιός για Mac υπολογιστές ή μήπως φόβητρο προς παρακίνηση αγοράς λογισμικού προστασίας;

Λευτέρης Ξυκομηνός
Όπως εξελίσσεται η κατάσταση με το κακόβουλο λογισμικό για το Λειτουργικό Σύστημα Mac OS των ομώνυμων και άκρως δημοφιλών υπολογιστών Mac της εταιρείας Apple, ενδέχεται ο μήνας Απρίλιος να χαρακτηριστεί ως και ο «μήνας του κακόβουλου λογισμικού για Mac OS». Γιατί όμως αυτός ο χαρακτηρισμός;

Με τη νέα Nikon D3200 η φωτογράφιση είναι εύκολη για όλους

Με τη νέα Nikon D3200 η φωτογράφιση είναι εύκολη για όλους

Η Nikon παρουσιάζει την D3200, μια νέα εύχρηστη μηχανή D-SLR για αρχάριους, η οποία περιλαμβάνει τη Λειτουργία οδηγού τελευταίας γενιάς, καθώς και τη λειτουργία βίντεο Full HD για λήψη όμορφων φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και video κινηματογραφικής ποιότητας.

ΕΕ προς Τουρκία: "Οι σκελετοί ανήκουν σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους;"
Η ανεύρεση 38  σκελετών στις φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ στην ΝΑ Τουρκία για τους οποίους υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να ανήκουν σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους αγνοούμενους του Αττίλα, καθώς δεν ανήκουν ούτε σε Κούρδους, ούτε σε Τούρκους, προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στην Τουρκία, καθ'ότι θα πρέπει να λογοδοτήσει στις Ευρωπαϊκές Αρχές για το που, το πως και το γιατί.