Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Μαΐου 01, 2012

Πυροσβεστική: ανακοίνωση για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου!

ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ   
1-5-2012  ΜΕΧΡΙ  31-10- 2012
 
A
πό την 1η Μαΐου  ξεκινάει  η αντιπυρική περίοδος μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2012.
 Η νομοθεσία που διέπει τη χρήση φωτιάς κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου σύμφωνα με την 9/2000 και 9Α/2005  Πυροσβεστική διάταξη απαγορεύει :

Σεισμική δραστηριότητα ΒΑ της Χίου

 
Σεισμική δραστηριότητα σημειώνεται την τελευταία ώρα Βορειοανατολικά της Χίου. Συγκεκριμένα στις 17:48 είχαμε σεισμό εντάσεως 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ...

Περικοπές στις αμοιβές των δικαστικών αντιπροσώπων


 Με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών κ.κ. Τάσου Γιαννίτση και Φίλιππου Σαχινίδη αντίστοιχα, καθορίσθηκε το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης και τα... οδοιπορικά έξοδα των δικαστικών αντιπροσώπων για τη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαίου 2012.

Παππούς 92 ετών, ένας από τους μεγαλύτερους πειρατές του internet!


                  Παρά τα 92 του χρόνια, χειρίζεται άπταιστα την τεχνολογία, καθώς αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους... πειρατές του διαδικτύου. Ο λόγος για τον Hyman Strachman.
Ο ηλικιωμένος άνδρας ξεκίνησε να αντιγράφει ταινίες το 2003, όταν σε μια ιστοσελίδα είδε ότι πολλά αιτήματα στρατιωτών για προμήθειες στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αφορούσαν σε ταινίες.

Ευρωπαϊκό ρεκόρ παχυσαρκίας για τα Ελληνόπουλα


Αρνητική πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία έχει η Ελλάδα στην Ευρώπη, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ένα στα δύο Ελληνόπουλα έχει πρόβλημα βάρους, όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 10-12 ετών από επτά διαφορετικές χώρες. Περίπου το 20% των Ελλήνων αυτής της ηλικίας έχει πρόβλημα παχυσαρκίας, ενώ ένα 30%

Εντυπωσιακή επίθεση των Anonymous

Εντυπωσιακή επίθεση των Anonymous

Επίθεση στο site του Διεθνούς κέντρου Επιχειρήσεων της αστυνομίας, πραγματοποίησαν πριν μερικά λεπτά οι Anonymous.

Η «λεγεώνα» των χάκερς, έχει ανεβάσει μηνύματα υβριστικού περιεχομένου προς την αστυνομία, ενώ στο κεντρικό τους μήνυμα αναφέρουν:

Τέλος στην πρόσβαση στο Pirate Bay στη Βρετανία

Τέλος στην πρόσβαση στο Pirate Bay στη Βρετανία

Τη διακοπή της πρόσβασης των χρηστών από τη Βρετανία στο Pirate Bay από τους internet providers διέταξε με απόφασή του βρετανικό δικαστήριο.

ΚΟΝΤΑΚΙΑ - Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

Το ΙΖ18 με το ίσιο κοντάκι που όμως έχει πλάγια μετατόπιση στη ράχη.


Το ΙΖ18 με το ίσιο κοντάκι που όμως έχει πλάγια μετατόπιση στη ράχη.

Πριν κάτι μήνες αποφάσισα να φτιάξω ένα κοντάκι για ένα μονόκαννο ρωσσικό ΙΖ18. Το ξύλο ήταν στενό, με πάχος μόλις 42 χιλιοστά, άρα δεν είχε υλικό για πλάγια κλίση. Αναγκαστικά λοιπόν έκανα μια πατέντα, έκανα μεν ίσιο το κοντάκι, αλλά μετατόπισα την ράχη προς τα δεξιά.