Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Ο παπαγάλος χάθηκε όμως είπε στους αστυνομικούς την... διεύθυνσή του!

 Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ένας παπαγάλος που... χάθηκε κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του αφού γνώριζε την...διεύθυνση. Kατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του αφού μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς την διεύθυνσή του.

Keith Haring: Το logo της Google έγινε γκράφιτι!Χρώματα και όμορφα σχέδια έχει το σημερινό logo της Google το οποίο είναι αφιερωμένο στην 54η επέτειο γέννησης του Keith Haring.
Μπορεί να μην σας λέει τίποτε το όνομα του αλλά η ιστορία του έχει ενδιαφέρον αφού θεωρείται ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης γκράφιτι δρόμου. Ο Keith Haring γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1958

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy SIII

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy SIII

Ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες η νέα «ναυαρχίδα» της κορεατικής εταιρίας αφήνοντας σε πολλούς ανάμεικτες εντυπώσεις.

Οι περισσότεροι θα περίμεναν το κάτι παραπάνω από την συσκευή η οποία παρουσιάστηκε σε ειδικό event στο Λονδίνο, ειδικά μετά την «καταιγίδα» πληροφοριών που είχαν σαν αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Βρέθηκαν λείψανα άγνωστου όντος στις ΗΠΑ

Βρέθηκαν λείψανα άγνωστου όντος στις ΗΠΑ

Τα λείψανα ενός περίεργου όντος ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες στις ακτές του Σινσινάτι στις ΗΠΑ.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery, οι επιστήμονες δεν μπορούν να προσδιορίσουν αν τα απολιθωμένα απομεινάρια του οργανισμού αυτού ανήκουν σε ζώο ή φυτό.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Απειλεί με "συνέπειες" ο κομπλεξικός με το αναπηρικό καρότσι

  
Η Γερμανία πάλι μας απειλεί ευθέως με "συνέπειες" αν δεν υπακούσουμε το θέλημά της, ακριβώς 71 χρόνια μετά την εισβολή και κατοχή της Ελλάδας. Και προειδοποιεί τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής ότι "Η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αν η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της Κυριακής δεν

Η κυβέρνηση "5η Φάλαγγα" της Άγκυρας: Eνοίκιασαν σε Τούρκους λιμάνι της Λέσβου! Σε μία κίνηση 100% σε βάρος της ασφάλειας της Λέσβου αλλά και της άμυνας των νησιών του Αν. Αιγαίου προχώρησε η κυβέρνηση Παπαδήμου μισθώνοντας το τουριστικό λιμάνι της Λέσβου σε τουρκική εταιρεία.