Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Μαΐου 08, 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΥΒΕΛΗΣ - ΛΕΩΝ


Φιλοζωϊκός: παζάρι στην πλατεία Βουνακίου- συγκέντρωση αντικειμένων

Παζάρι με μεταχειρισμένα αντικείμενα (cd, βιβλία, dvd, παιχνίδια, διακοσμητικά κτλ) πραγματοποιεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου στην πλατεία Βουνακίου, το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012.

Νέα θήκη της Logitech για το iPad που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Νέα θήκη της Logitech για το iPad που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Το νέο Solar Keyboard Folio προσφέρει κομψή προστασία στο νέο iPad και στο iPad 2.

Μια νέα θήκη-πληκτρολόγιο παρουσίασε σήμερα η Logitech για το iPad νέας γενιάς όπως και για το iPad 2, επεκτείνοντας τη σχετική γκάμα της. Το υπέρλεπτο Logitech® Solar Keyboard Folio ξεφεύγει από την τυπική λογική των περιφερειακών, προσφέροντας μια έξυπνη σχεδίαση, προστασία για την ταμπλέτα, αλλά και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο που φορτίζει με φως.

Ο ΣΥΡΙΖΑ "στριμώχνει" τους τραπεζίτες - Πρόταση-βόμβα Δ.ΣτρατούληImageΠραγματικά ριζοσπαιστιές προτάσεις, τις οποίες είχαν εισηγηθεί και στον Κώστα Καραμανλή κάποιοι συνεργάτες του μετά τον ανασχηματισμό του 2008, αναφορικά με τον έλεγχο των τραπεζών και την στενή παρακολούθηση των χρημάτων που διατίθενται για την αύξηση της ρευστότητάς τους (δηλαδή αν διαθέτουν την ρευστότητα στην αγορά και όχι για να αυξάνουν αποθεματικά) εξέφρασε πριν λίγο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών Δημήτρης Στρατούλης