Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Μαΐου 11, 2012

Κυκλοφόρησε το νέο SYM, Citycom 300i CBS

Το scooter της SYM, Citycom 300i έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία του, δημιούργησε τη δική του τάση στην αγορά των 300αριών scooter με μεγάλους τροχούς.
Πρόσφατα το Citycom 300i δέχθηκε αισθητικές και χρωματικές παρεμβάσεις οι οποίες ανανέωσαν το χαρακτήρα του και την εμφάνισή του. Η ανανέωση του Citycom όμως, δε σταμάτησε στο

«Δεν είναι παχουλό το μωρό μου»


Πρόσφατη έρευνα σε 281 μητέρες και τα μωρά τους έδειξε ότι οι μητέρες των υπέρβαρων παιδιών συχνά δεν έχουν ακριβή αντίληψη του πραγματικού βάρους αυτών.
Οι ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Maryland διαπίστωσαν ότι οι μητέρες των παχουλών μωρών ήταν κατά 88% λιγότερο πιθανό να αντιληφθούν με ακρίβεια το πραγματικό μέγεθος του παιδιού τους.

Tech4Good: Η τεχνολογία στην υπηρεσία των Εθελοντικών ΟργανώσεωνΛευτέρης Ξυκομηνός
Εύκολοι και απλοί τρόποι χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας, του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα βοηθήσουν τους εθελοντικούς οργανισμούς να οργανώσουν αποτελεσματικότερα τη δράση τους, παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση «Tech4Good: Η τεχνολογία στην υπηρεσία των Εθελοντικών Οργανώσεων» που πραγματοποίησε στα γραφεία της η Microsoft Ελλάς εχτές, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, σε συνεργασία με τη Eurocharity. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διεθνούς φήμης brand strategist, κ. Peter Economides.

Έσπασε το κρανίο των Μάγια που προστατεύει την ανθρωπότητα

Έσπασε το κρανίο των Μάγια που προστατεύει την ανθρωπότητα

Το τέλος του κόσμου ήρθε ακόμα πιο κοντά, καθώς η απρόσεκτη κίνηση ενός Γερμανού έγινε κακός οιωνός, σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια.

Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης σε στούντιο της Γερμανίας, έπεσε μέσα από τα χέρια ενός βοηθού παραγωγής, ένα κρανίο φτιαγμένο από ηφαιστειακά πετρώματα, το οποίο κάποτε ανήκε στον επικεφαλής των SS, Χάινριχ Χίμλερ.

Τεράστιο όγκο στρατευμάτων μετακινούν οι Τούρκοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και μέσα στο Αιγαίο από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας αποβατικές ασκήσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης, ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας

Κτύπημα στη ελληνική ναυτιλία: Πειρατές έπληξαν με RPG-7 τάνκερ & κατέλαβαν ένα άλλο Βαρύ κτύπημα δέχθηκε η ελληνική ναυτιλία μέσα σε μία μόλις ημέρα από τις πειρατικές ομάδες που ανενόχλητες κινούνται στον Ινδικό Ωκεανό μεταξύ των αφρικανικών ακτών και της Ινδίας .

Fitch προς ευρωζώνη: "Να παρακαλάτε να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ, γιατί αλλιώς..."


 H έξοδός μας, η κόλασή τους. Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει η ίδια η Fitch: Σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ όλες οι αξιολογήσεις των κρατών της Ευρωζώνης θα λάμβαναν αρνητικές προοπτικές ανακοίνωσε πριν λίγο ο ένας από τα τρία μέλη της "αγίας τριάδας" (μαζί με την S&P και τον Moody's) ο οίκος αξιολόγησης Fitch: