Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Μαΐου 17, 2012

Η νέα κονσόλα της Microsoft θα λέγετε Xbox 8;


 Το τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες σχετικά με την Next Gen κονσόλα που ετοιμάζει... η Microsoft και θα είναι ο διάδοχος του Xbox 360.
Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες φήμες το όνομα της νέας οικιακής κονσόλας της Microsoft θα έχει το όνομα Xbox 8. Όπως είναι εμφανές, το όνομα της νέας κονσόλας θα έχει έως στόχο να τονίσει της

<<Η Γη τούτη αν είχε μιλιά, και έχει , αλλά δεν την ακούμε , θα έλεγε: Δείλαιοι και αμαθείς και βάρβαροι τι κάνετε; Τι αφανίζεται; Δεν ξέρετε ότι είμαι η μητέρα κι η τροφός , το λίκνο ,η κοιτίδα , η μήτρα της περασμένης δόξας και της μελλούμενης;>>
Δ. Πικιώνης. «Ομιλία για το Τοπίο».

Google: Πιο «έξυπνα» αποτελέσματα αναζήτησης από σήμερα!

Η μεγάλη μηχανή αναζήτησης της Google αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο «googlάρουμε» φέρνοντας ακόμη πιο «έξυπνα» αποτελέσματα αναζήτησης με το Google Knowledge Graph.
Το Google ελέγχει τις λέξεις – κλειδιά που πληκτρολογούμε στην αναζήτηση και αναγνωρίζει

Θέλουν να ξανακάνουν τζαμί την Αγία Σοφία!

Με την ευκαιρία της 559ης επετείου από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, μια υπερσυντηρητική οργάνωση νέων στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι περιμένει τη μέρα, που η Αγία Σοφία θα ξαναλειτουργήσει ως τζαμί!  

Eπεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό στην Ψέριμο - Αυξημένη επιφυλακή Σοβαρό επεισόδιο είχαμε εχθές στα ανοικτά της Ψερίμου, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμκό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".