Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

Απίστευτη τουρκική πρόκληση

Το τουρκικό κράτος συνεχίζει απτόητο την γενοκτόνο πολιτική του, με θύματα αυτή τη φορά ελληνόπουλα που έπεσαν στα δίχτυα του...
κεμαλισμού, χωρίς να προστατευθούν εξ αρχής από τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές.
Όπως πληροφορούμαστε από τις τουρκικές ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες (σύμφωνα με την google, στις 16:49 υπήρχαν 96.000 εγγραφές για τη συγκεκριμένη είδηση έναντι καμία σε ελληνικό μέσον), ομάδα Ελλήνων νέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις νεολαίας που

Νέα, «minimal» αισθητική για τα επερχόμενα Windows 8Λευτέρης Ξυκομηνός
Εδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρεία Microsoft, σε κάθε νέα έκδοση του Λειτουργικού Συστήματός της, τα γνωστά μας Windows, παρουσίαζε μικρές έως μεγάλες αλλαγές στη μορφή του περιβάλλοντος εργασίας. Ως περιβάλλον εργασίας ή αλλιώς interface, θεωρούμε τον σχεδιασμό (γραφικά, χρώματα, εικονίδια) των «παραθύρων» των Windows, της επιφάνειας εργασίας (desktop) και του ειδικού κουμπιού «Start» (Έναρξη).

Η Apple γίνεται «πράσινη»

Η Apple γίνεται «πράσινη»

Το βασικό κέντρο δεδομένων της Apple, στη Βόρεια Καρολίνα, θα αποκτήσει σύντομα, δύο εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, επιτρέποντας στην εταιρεία να το τροφοδοτεί εξ ολοκλήρου με ανανεώσιμη ενέργεια έως το 2013.

Το πρώτο ελληνικό βλήμα cruise - Θέλουν να το καταρρίψουν ξένα συμφέρονταΧωρίς κανένα κρατικό προγραμματισμό και μακροχρόνιο σχεδιασμό συνεχίζουν ελληνικές αμυντικές εταιρείες τις προσπάθειες τους να αναπτύξουν νέα οπλικά συστήματα προσδοκώντας την έξοδο από την μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας κρατώντας ψηλά το επίπεδο της έρευνας και ανάπτυξης στην χώρα μας με ιδία μέσα.