Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

Αντιβαλλιστική μάσκα προσώπου σταματάει… 7,62!

Ο Αμερικανικός Στρατός πρόκειται να αποκτήσει αριθμό αντιβαλλιστικών προσωπείων τα οποία πρωτίστως, προστατεύουν από θραύσματα και βολίδες των 9 χλστ., αλλά όπως θα φανεί και στο βίντεο που ακολουθεί, μπορούν υπό προϋποθέσεις να σταματήσουν και σφαίρες 7,62×39.
Αρχικός στόχος του Αμερικανικού Στρατού είναι η προμήθεια 160 προσωπείων, με απώτερο στόχο την προμήθεια 2.000 κομματιών. Η επιτυχία τους, όμως, είναι τόσο μεγάλη, που και το Σώμα Πεζοναυτών δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σε σημείο που οι Πεζοναύτες αγοράζουν τις μάσκες από μόνοι τους με δικά τους έξοδα!
Περίεργα ταφικά έθιμα άγνωστης φυλής

Περίεργα ταφικά έθιμα άγνωστης φυλής

Ανθρώπινα οστά και κρανία μέσα σε μεγάλα κεραμικά αγγεία, βρέθηκαν στο όρος Κάρνταμομ της Καμπότζης.

Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην περιοχή Χνορνγκ Σρόαλ, σε πλαγιά του Κάρνταμομ, η οποία θεωρείται ότι ήταν τόπος ταφής των νεκρών κάποιας άγνωστης φυλής.

Ούτε μία λέξη για τις δηλώσεις Κ.Λαγκάρντ από Α.Σαμαρά και Ν.Μπακογιάννη...


 Μεγάλη εντύπωση έχει δημιουργήσει μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που εξακολουθούν και ασπάζονται τον "λαϊκό" χαρακτήρα του κόμματος και αντιστρατεύονται την ταχεία μετακύλισή του σε νεοφιλελεύθερο κόμμα μετά την "συγχώνευση" με την ΔΗΣΥ της Ν.Μπακογιάννη, το γεγονός ότι ο Α.Σαμαράς κατά τις δύο χθεσινές ομιλίες του, μία εναρκτήρια και μία στο κλείσιμο της Εθνικής Συνδιάσκεψης, δεν είπε ούτε μία λέξη αποδοκιμασίας, δεν

Οργή και Βρετανών κατά της Κ.Λαγκάρντ - Χιλιάδες σχόλια στο FB σε βάρος της 
Γιατί "τα μάζεψε" η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κ.Λαγκάρντ, αυτά που είπε για τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα που "δεν τα λυπάται" στην βρετανική εφημερίδα Guardian; Μα επειδή ακόμα και οι ψυχροί και όχι τόσο φιλέλληνες Βρετανοί της επιτέθηκαν αμέσως, με χιλιάδες σχόλια, πριν καν φθάσει στην Ελλάδα το δημοσίευμα.