Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

BΡΕΘΗΚΕ Η 87ΧΡΟΝΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΒΑΣΣΑ
Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια για την 87 Ε.Ψαρουδη, η οποία αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας.  Η 87χρονη που πάσχει απο γεροντική άνοια,  εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Θολοποτάμι,  με την

Guardian: Αν φύγει η Ελλάδα, πάει και η Γερμανία...

Με τίτλο «Κρίση στην Ευρωζώνη: Αν η Ελλάδα φύγει, θα ακολουθήσει και η ευημερία της Γερμανίας» ο βρετανικός Guardian περιγράφει... τις όχι και τόσο θετικές συνέπειες μιας ελληνικής εξόδου από το ευρώ για την μεγαλύτερη δύναμη της Ευρώπης.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες το Playstation 4 θα αργήσει πολύ να βγει στην αγορά.

Πληροφορίες για το Playstation 4

Πληροφορίες για το Playstation 4


Πιο συγκεκριμένα οι  πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να το δούμε πριν το 2014.
Ποια θα είναι όμως τα χαρακτηριστικά του; Στο συγκεκριμένο τομέα η φημολογία δίνει και παίρνει.

Οι τελευταίες ώρες της Ελληνικής Βασιλεύουσας και του τελευταίου Αυτοκράτορά μας

Ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας διηγηθεί τα συμβάντα γύρω από την Αλωση αλλά και από τις τελευταίες ώρες του τελευταίου Αυτοκράτορά μας σίγουρα δεν είναι άλλος παρά ένας από τους αξιωματούχους που στάθηκαν και πολέμησαν πλάι του μέχρι την τελευταία ώρα Ο Γεώργιος Φραντζής ή Σφραντζής. Εχασε την οικογένειά του κατά την Αλωση και πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Τούρκους.
Διαβάστε απόσπασμα από το χρονικό του:

Τουρκική ανησυχία για την πυραυλική "καταιγίδα" στο Αιγαίο – Βολές Exocet, Penguin & Sea Sparrow


  
Εξαιρετικά άβολα φαίνεται να αισθάνονται στην Άγκυρα από το γεγονός ότι οι ελληνικές ΕΔ έχουν αποδυθεί τους τελευταίους δύο μήνες σε ένα μπαράζ ασκήσεων προκειμένου να καταδείξουν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και να αποτρέψουν τις «κακές» σκέψεις απόπειρας δημιουργίας τετελεσμένων στο Αιγαίο και την Αντ. Μεσόγειο.

Διαβάστε τι είναι ο ροζ πολτός πριν ξαναφάτε σε ταχυφαγείο

 Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος. Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια .