Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012

Δραστηριότητα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης παρατηρήθηκε από τον Envisat

Δεδομένα από το αρχείο του δορυφόρου Envisat αποκαλύπτουν σημάδια πρόσφατης δραστηριότητας στο ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης.
Ακόμα και μετά το πέρας της αποστολής του, οι εικόνες που έχει συγκεντρώσει ο Envisat χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση ενεργών ηφαιστείων.

Σύλλογος Οικολογίας: καταγγελία για διάνοιξη δρόμου στο δάσος των Αμάδων


     

Εδώ  και τριάντα χρόνια η  απορροφητικότητα και η ανάπτυξη βασίστηκε κατά κύριο λόγο  στις εκχωματώσεις , στους εκβραχισμούς και στις διανοίξεις δρόμων  , ιδιαίτερα στην λεγόμενη αγροτική οδοποιία, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Οικολογίας και περιβάλλοντος που θέτει το απλό ερώτημα, αν η διάνοιξη δρόμου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου αντικρινά από το χωριό Αμάδες γίνεται βάση μελέτης.
Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Νέα προϊόντα εκτύπωσης και ασφάλειας HP, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Λευτέρης Ξυκομηνός
Η εταιρεία HP παρουσίασε νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της εκτύπωσης, που περιλαμβάνουν λύσεις με ενισχυμένα εργαλεία απόδοσης, νέες μεθόδους ασφαλείας και φορητές προτάσεις.
Τα νέα προϊόντα δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να συλλέγουν και να συνδέουν πληροφορίες, όπως επίσης και να επικοινωνούν με μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα.

Την ακριβή ημερομηνία θανάτου του Ιησού πιστεύεται ότι έχει καταφέρει να προσδιορίσει μία νέα μελέτη επιστημόνων.

Ο Χριστός πέθανε Παρασκευή 3 Απριλίου

Ο Χριστός πέθανε Παρασκευή 3 Απριλίου


Η ημερομηνία της Παρασκευής 3 Απριλίου του 33π.Χ προκύπτει από την έρευνα σχετικά με τη σεισμική δραστηριότητα γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, αλλά και τα γραφόμενα στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, που λέει πως η γη σείστηκε από σεισμό την ώρα που ο Ιησούς πέθαινε στο Σταυρό. Ο ουρανός σκοτείνιασε και οι τάφοι άνοιξαν.

Επίδειξη δύναμης στο Αιγαίο

Πολλαπλές βολές κατευθυνόμενων πυραύλων πραγματοποίησαν σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις, στις συνεχιζόμενες ασκήσεις ετοιμότητας αλλά προφανώς και σαν επίδειξη δυνατοτήτων με νόημα.