Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Ιουλίου 03, 2012

Χίος: Καλοπιάνουν τους διαρρήκτες με χαρτζιλίκι


Ανοιχτές με πέντε ευρώ μέσα αφήνουν το βράδυ τις ταμειακές τους μηχανές οι καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου. Δεν έχουν χάσει ξαφνικά τα λογικά τους, αλλά έχουν βρει... ένα συνήθως αποτελεσματικό κόλπο για να δελεάζουν τους διαρρήκτες, δίνοντας τους ένα «χαρτζιλίκι», που φαίνεται ότι είναι το ζητούμενο τους, για να μην καταστρέφουν εμπορεύματα και καταστήματα.

Πώς η κατάρριψη του τουρκικού Φάντομ απειλεί την Ελλάδα

Αν οι ΗΠΑ επιλέξουν την Αγκυρα για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος κατά της Συρίας, αυτό θα οδηγήσει σε σημαντική γεωστρατηγική αναβάθμισή της

Ασπίδα κατά του καρκίνου του δέρματος ο καφές

Για τον καφέ και τις ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία μας έχουν κατά καιρούς γραφτεί πολλά. Ωστόσο, αυτό που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό είναι ότι λειτουργεί προστατευτικά και για το δέρμα μας.

Εικονική επίθεση ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων σε τουρκική αεροπορική βάση! Σε άσκηση προσομοίωσης επίθεσης σε τουρκική αεροπορική βάση με τη χρήση διαφόρων κατηγοριών βαλλιστικών πυραύλων συνεχίζονται οι τριήμερες στρατιωτικές ασκήσεις, με την ονομασία «Μεγάλος Προφήτης-7», που ξεκίνησε χθες το Ιράν.