Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Ιουλίου 17, 2012

Το νέο «Microsoft Office 15» ενσωματώνει και Skype

Το νέο «Microsoft Office 15» ενσωματώνει και Skype

Ένα Office ειδικό για... ταμπλέτες παρουσιάστηκε από τη Microsoft.

Ο CEO της Microsoft, Στιβ Μπάλμερ, αποκάλυψε μια νέα έκδοση του Microsoft Office, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για συσκευές με οθόνη αφής.

Peugeot Citroën: «Κόβει» 8.000 θέσεις εργασίας

Peugeot Citroën: «Κόβει» 8.000 θέσεις εργασίας

Στην κατάργηση 8.000 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot Citroën, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες.

Μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε στενή επαφή με εξωγήινους;

Μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε στενή επαφή με εξωγήινους;

Μέσα στον 21 αιώνα θα πραγματοποιηθεί στενή επαφή με εξωγήινους, υποστηρίζει η Jocelyn Bell Burnell, μια από τις κορυφαίες φυσικούς στη Βρετανία.

Κλιμάκωση σε παγκόσμιο επίπεδο - Αύξηση επιτήρησης των ρωσικών Στόλων από το ΝΑΤΟ


  
Αύξηση του επιπέδου επιτήρησης και επιφυλακής του ΝΑΤΟ απέναντι στο σύνολο των ρωσικών Στόλων (Βόρειου Στόλου, Βαλτικής Θάλασσας, Μαύρης Θάλασσας και Ειρηνικού Ωκεανού) καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία, πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από πηγές του ΓΕΕΘΑ σε ότι αφορά την Μεσόγειο, που ερωτήθηκαν σχετικά από το defencenet.gr. 

"Tσαμπουκάς" από ρωσικό Ναυτικό: "Αν εμποδίσετε το ALAED θα το προστατέψουμε"...Νέα κλιμάκωση στις σχέσεις Δύσης και Ρωσίας, με το ρωσικό Ναυτικό να δηλώνει πριν λίγες ώρες ότι έχει λάβει εντολή να προστατέψει το φορτηγό πλοίο ALAED, το οποίο μεταφέρει μεταξύ άλλων και αναβαθμισμένα επιθετικά ελικόπτερα (gunship είναι η ακριβής ορολογία του συγκεκριμένου τύπου) στην Συρία και το οποίο είχε εμποδιστεί από το βρετανικό Ναυτικό τον περασμένο Ιούνιο στα Βόρεια της Σκωτίας α συνεχίσει την πορεία του.