Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012

Βαϊμαράνερ

weimar.jpg
 
Eύστροφος και ευέλικτος, εύκολα εκπαιδεύσιμος, σταθερός, παθιασμένος κυνηγετικός σκύλος δείκτης-ιχνηλάτης. Επίμονος στην έρευνα, αλλά όχι υπερβολικά ζωηρός. Αξιοσημείωτη ικανότητα στον εντοπισμός της οσμής. Προθυμία και ετοιμότητα στη σύλληψη του θηράματος. Ικανός επίσης και στη σύλληψη ανθρώπων αλλά όχι επιθετικός. Αξιόπιστος δείκτης και εργάτης στο νερό. Αξιοσημείωτη τάση για εργασία με χτυπημένο θήραμα.

Συμπεριφορά πουλιών σε περιοχές αιολικών πάρκων

http://www.thewindpower.net/images/image217.jpg
Mark Duchamp : Πουλιά και ανεμογεννήτριες- Συμπεριφορά πουλιών και νυχτερίδων σε περιοχές αιολικών πάρκων
 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Μετάφραση από τα Αγγλικά: Αγγελική Δουβέρη: http://www.iberica2000.org/es/Articulo.asp?Id=1195

Παραπάνω φωτογραφία:  οι τουρμπίνες ΦΑΙΝΕΤΑΙ να γυρνούν αργά. Αλλά είναι παραπλανητικό, λόγω του μήκους των πτερυγίων, η ταχύτητα στην άκρη τους μπορεί να φτάσει τα 292 Χλμ/ώρα.

Κύμα φυγής από τα ιδιωτικά σχολεία - 8 χιλιάδες μαθητές δεν ανανέωσαν την εγγραφή τους

 Η οικονομική κρίση και οι εισοδηματικές απώλειες που τη συνοδεύουν αυξάνουν τον αριθμό των νοικοκυριών που αδυνατούν να καταβάλουν δίδακτρα ώστε τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε ιδιωτικά σχολεία. Το κύμα φυγής έχει συμπαρασύρει περίπου 8.000 μαθητές, των οποίων οι οικογένειες επιλέγουν τη λύση της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης. Το φαινόμενο φέτος είναι περισσότερο έντονο από πέρυσι, όταν το 10% των παιδιών δεν ανανέωσαν την εγγραφή τους.

Το κλάμμα του ταυρομάχου στον τελευταίο φόνο της καριέρας του


 Χιλιάδες share είχε μέσα σε λίγες ώρες έγινε σε όλο το Facebook, μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας ταυρομάχος ο οποίος σταμάτησε τον «αγώνα» μόλις συνειδητοποίησε πόσο βάρβαρο είναι... να βάζεις ένα αθώο πλάσμα να παλεύει για την ζωή του.

Η Microsoft παρουσίασε το νέο της λογότυποΗ Microsoft παρουσίασε την Πέμπτη το νέο σχεδιασμένο λογότυπό της που χαρακτηρίζεται από ένα νέο σύμβολο και ένα νέο τύπο γραμματοσειράς και χρώματος στην επωνυμία της εταιρείας.
Το νέο λογότυπο απεικονίζει το λειτουργικό σύμβολο της Microsoft τα Windows με τα τέσσερα

Δέκα ανεξήγητα φαινόμενα Όσα δεν μπορεί να εξηγήσει η επιστήμη...

Δέκα ανεξήγητα φαινόμενα

10. Βόμβος του Τάος
Ορισμένοι κάτοικοι και επισκέπτες της μικρής πόλης Τάος στο Νέο Μεξικό, αναφέρουν εδώ και χρόνια έναν ενοχλητικό και μυστηριώδη, χαμηλής συχνότητας, βόμβο στον αέρα της ερήμου.
Για έναν περίεργο λόγο, μόνο το 2% των κατοίκων της περιοχής έχει αναφέρει ότι ακούει τον ήχο αυτό. Κάποιοι πιστεύουν ότι αποτελεί απλά ένα ασυνήθιστο ακουστικό φαινόμενο, άλλοι

Κλείνουν τους Δήμους και ψάχνουν εναλλακτικές «ΑΣΚΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ» ΛΕΕΙ Ο Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ


Λουκέτο βάζουν οι δήμαρχοι όλης της χώρας στις 12 και 13 Σεπτέμβρη σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που πάρθηκε στα πλαίσια έκτατης συνεδρίασης στην Αθήνα στις 29 και 30 Αυγούστου με θέμα την οικονομική δυσπραγία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού.

Τώρα φοβούνται στην Άγκυρα μην τους κάψει η φωτιά που άναψαν στην Συρία


Έντονη ανησυχία προκαλούν στην Τουρκία τα σενάρια που διαπλέκονται από κέντρα εξουσίας και ξένες μυστικές υπηρεσίες για την δημιουργία ενός Αλαουίτικου κράτους στις ακτές της Συρίας, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει και την τουρκική επαρχία Hatay.
Βασική ανησυχία των Τούρκων είναι ότι η εν λόγω επαρχία διαθέτει σημαντικό αριθμό Αράβων Αλαουιτών και Αράβων Χριστιανών γεγονός που διευκολύνει σε ένα βαθμό την υλοποίηση ενός

Ασκήσεις μεγάλης κλίμακας από το Ισραήλ για πόλεμο σε όλα τα μέτωπα

Image

Με την πραγματοποίηση ασκήσεων μεγάλης κλίμακας απάντησε  το Ισραήλ σε αντίστοιχη  άσκηση της Hezbollah όπου σε αυτή συμμετείχαν τουλάχιστον  10.000 μαχητές της φιλο-ιρανικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στο νότιο Λίβανο.

Η ομάδα «ΟΜΙΚΡΟΝ» ευχαριστεί και επισημαίνει: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»


 Από την εθελοντική ομάδα "ΟΜΙΚΡΟΝ"
Προσπαθώντας να ανασυνταχθούμε μετά τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε το νησί μας, για να δούμε αισιόδοξα και δημιουργικά  την επόμενη μέρα, θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια, επιχειρήσεις, φορείς και φυσικά πρόσωπα, που μας βοήθησαν στο δύσκολο έργο εκείνων των ημερών.