Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

Τα νέα μοντέλα PlayStation 3: Μικρότερα, ελαφρύτερα και με νέες τιμέςΛευτέρης Ξυκομηνός
Η εταιρεία Sony έχει συνηθίσει τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου τους καταναλωτές σε επανασχεδιασμό της εκάστοτε παιχνιδο-κονσόλας PlayStation, σε μικρότερο μέγεθος, βάρος αλλά και τιμή.

«Παραλύουν» τα δικαστήρια

«Παραλύουν» τα δικαστήρια

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου ενδέχεται να συνεχιστεί η διακοπή των συνεδριάσεων από τις 10.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, σύμφωνα με την πρόταση για παράταση των κινητοποιήσεων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ισχυρός σεισμός ανατολικά της Κρήτης

 Ισχυρή σεισμική δόνηση η οποία σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, είχε μέγεθος 5,6 βαθμούς (ml) της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:51 το πρωί ανατολικά της Κρήτης...

Σάμος: Κλείνουν σχολεία και υπηρεσίες

 Τη 48ωρη αναστολή της λειτουργίας των σχολείων στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου καθώς και το κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών, καθώς τα ΚΤΕΛ δεν εκτελούν τα σχετικά δρομολόγια λόγω χρεών του δημοσίου προς αυτά, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Σάμου.

Ανατροπές: Πάνω από 12% η ΧΑ, πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως αλλάζει η τάση...


 
Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μπροστά στην δεύτερη δημοσκόπηση της εβδομάδας (μετά από αυτή της RASSS που έδειχνε μπροστά τη ΝΔ) την οποία πραγματοποίησε η Metron Analysis για την εφημερίδα "Επενδυτής". Συγκεκριμένα ο  ΣΥΡΙΖΑ περνάει μπροστά με 1,2% διαφορά από την ΝΔ με αναγωγή των αναποφάσιστων. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο δημοσκοπήσεων είναι η παγίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση.