Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Οκτωβρίου 09, 2012

Ανακάλυψε την αυθαιρεσία μετά από 13 χρόνια!


Τέλος δεν έχει ο παραλογισμός της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, αφού στην προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της προβαίνει σε συνεχιζόμενες πράξεις υπερβολής.
Αυτή τη φορά, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια(!), απέστειλε τρία διαφορετικά έγγραφα προς το Δήμου Χίου, με τα οποία τον εγκαλεί για τη διαμόρφωση του χώρου στην περιοχή Γούβι του Βροντάδου, που ξεκίνησε παράτυπα επί δημοτικής αρχής Αριστείδη Ζαννίκου και παραδόθηκε προς χρήση το 1999 επί δημαρχίας Μάρκου Μεννή.

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων στις 17 Οκτωβρίου


Σε πανελλαδική απεργία κατέρχονται στις 17 Οκτωβρίου 2012, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους τους, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών.

Διεκόπη η παραγωγή του iPhone 5 λόγω απεργίας...

Διεκόπη η παραγωγή του iPhone 5 λόγω απεργίας...

Οι σκληρές συνθήκες εργασίας, οι πολύ χαμηλές αμοιβές, οι εξοντωτικές βάρδιες και οι υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα του προϊόντος οδήγησαν σε απεργία χιλιάδες Κινέζους εργάτες στο εργοστάσιο της Foxconn στη Ζενγκζού , παραλύοντας τις γραμμές παραγωγής του iPhone 5.