Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

Λαγκάδα: Σύγκρουση θαλάσσιου ταξί με βοηθητικό σκάφος ιχθυοκαλλιέργειας, ελαφρύς τραυματισμός κυβερνήτη 2ου σκάφουςΜία ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις 00.50 ξημερώματα Κυριακής, συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμανάκι της Λαγκάδας Χίου, το θαλάσσιο ταξί «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Ν. Χίου 823 με το βοηθητικό ιχθυοκαλλιέργειας «ΝΗΡΕΑΣ IV» Λ. Χίου 2884.

Αποσύρθηκε η τελευταία έκδοση του Mozilla Firefox

Αποσύρθηκε η τελευταία έκδοση του Mozilla Firefox

Μία μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία της αποσύρθηκε η τελευταία έκδοση του προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Firefox, λόγω σοβαρού κενού ασφαλείας στο λογισμικό.

Logitech: Τα νέα ποντίκια και η επιφάνεια αφής για τα Windows 8

Logitech: Τα νέα ποντίκια και η επιφάνεια αφής για τα Windows 8

Μια νέα γκάμα προϊόντων της Logitech εξασφαλίζουν άνεση και ευκολία στην πλοήγηση στα Wind

Σύμφωνα με τον Mike Culver, αντιπρόεδρο ανάπτυξης εταιρικών προϊόντων για υπολογιστικά συστήματα για το καταναλωτικό κοινό, «… τα νέα μας ποντίκια όπως και το touchpad, αναπαράγουν την χρήση μέσω αφής, την οποία έχουμε συνηθίσει στα smartphones και στις ταμπλέτες μας. Τα Windows 8 διαθέτουν μια παρόμοια λειτουργικότητα επικοινωνίας μέσω αφής, οπότε τα προϊόντα μας προσφέρουν στον χρήστη μια άμεση, εύκολη και δυναμική χρήση αυτού του νέου λογισμικού».

"Η Τουρκία βιάζεται να ξεκινήσει τον Γ'Π.Π."! - Ετοιμότητα 2 ωρών για εισβολή στη Συρία


Έτοιμη "να διαβεί τον Ρουβίκωνα" είναι η Τουρκία και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά Ρώσος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών με τον οποίο επικοινώνησε το defencenet.gr, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του: "Η Τουρκία επειδή δεν συμμετείχε στον Β'Π.Π., φαίνεται ότι βιάζεται να ξεκινήσει τον Γ'Π.Π."!