Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

«Γενετικά ευάλωτος» ο σπανιότερος λύκος στον κόσμο

 
  
Το σπανιότερο είδος λύκου στον κόσμο, ο λύκος της Αιθιοπίας, ενδέχεται να περάσει σύντομα στην ιστορία, προειδοποιούν επιστήμονες.Οι 6 εναπομείναντες πληθυσμοί του υπολογίζεται ότι αριθμούν λιγότερα από 500 μέλη, τα οποία απειλούνται κυρίως λόγω της εξαιρετικά περιορισμένης μεταφοράς γονιδίων ανάμεσά τους.Γερμανοί και Βρετανοί ερευνητές που πραγματοποίησαν τη μελέτη

Η Τουρκία εκκενώνει χωριά έπειτα από συριακούς βομβαρδισμούς

 Τουλάχιστον τρία τουρκικά χωριά εκκενώθηκαν στα σύνορα με την Συρία, μετά τον βομβαρδισμού πολεμικού αεροσκάφους της Δαμασκού στην πόλη Ρας αλ Αΐν, για... τρίτη συνεχόμενη μέρα.

Φρέσκα στην αγορά τα Windows 8 και RT, με κενά ασφαλείας που θα διορθωθούν αύριο με ενημέρωση λογισμικού


Μπορεί να έχουν μόλις δύο εβδομάδες ζωής, εντούτοις είναι έτοιμα να υποδεχθούν το πρώτο τους «μπάλωμα» ασφαλείας.

To «θαύμα» της Μαλαισίας μεταφέρεται σε εκκλησία

To «θαύμα» της Μαλαισίας μεταφέρεται σε εκκλησία

Το τζάμι πάνω στο οποίο εμφανίστηκε η μορφή της Παναγίας σε νοσοκομείο της Μαλαισίας μεταφέρθηκε, μετά την κοσμοσυρροή πιστών που σημειώθηκε για να δουν το «θαύμα».

Φυγαδεύτηκε ο Βενιζέλος έξω από την ΤτΕ

Φυγαδεύτηκε ο Βενιζέλος έξω από την ΤτΕ

Ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, όπου δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι έχουν προχωρήσει σε περικύκλωση του κτιρίου, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα των ομολόγων τους.

Είκοσι στόχους βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί - Σε ετοιμότητα τρεις Ταξιαρχίες

Η Αεροπορία  του Ισραήλ κτύπησε σήμερα περίπου 20 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας μετά την εκτέλεση του νο 2 της Χαμάς. Αυτό αποτέλεσε την αρχή μιας μεγάλης επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Πυλώνας Ασφαλείας».

Τουρκικό μαχητικό πάνω από τη Λέσβο – Επί δύο λεπτά έκανε βόλτες!


Κλιμακώνει η Τουρκία την επιθετική της πολιτική απέναντι στην Ελλάδα, προειδοποιώντας παράλληλα και για τις έρευνες για υδρογονάνθρακες που ξεκίνησαν σε Ιόνιο, έτσι ώστε αυτές να μην επεκταθούν προς… Ανατολάς.