Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

Daily Mail: Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το κρανίο ενός Alien


Ένας ενδιαφέρον τάφος βρέθηκε στην μεξικανική πολιτεία της Σονόρα, στα δυτικά της χώρας, γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Εκτακτη επιχορήγηση Δήμου Χίου για πετρέλαιο στα σχολεία, αντί για στολές σε δημοτική αστυνομία


 

Με την αγωνία για μια ακόμα φορά, αν η επίτροπος θα εργάζεται μέχρι τα Χριστούγεννα ή θα τελεί σε άδεια είναι η Δημοτική Αρχή, αφού θα πρέπει να τρέξει τις διαδικασίες για να εξευρεθούν πριν το τέλος του χρόνου 87.000 ΕΥΡΩ τα οποία θα διατεθούν ως έκτακτη επιχορήγηση για προμήθεια πετρελαίου στα σχολεία.

Περίμεναν αιώνες για να κάνουν τέτοια φάρσα οι Μάγια

Περίμεναν αιώνες για να κάνουν τέτοια φάρσα οι Μάγια
Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο ''επιτυχημένα'' σενάρια καταστροφής του πλανήτη που έχουν γίνει...
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ασχολήθηκαν με τους Μάγια και τη λεγόμενη προφητεία τους, άλλοι με χιούμορ, άλλοι πάλι παίρνοντάς την στα σοβαρά...
Ακόμα και η NASA, το Βατικανό και η κυβέρνηση της Ρωσίας αναγκάστηκαν να κάνουν επίσημες τοποθετήσεις, για τη μεγαλύτερη ίσως φάρσα όλων των εποχών!

Xerox: Νέες πολυλειτουργικές συσκευές, με έμφαση στην αύξηση της παραγωγικότητας και ευκολίας χρήσης


Λευτέρης Ξυκομηνός
Τα βασικά ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσουν οι μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που σκέφτονται να προχωρήσουν σε επενδύσεις IT, είναι τρία: α) πώς θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία, β) πώς θα βελτιώσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και γ) πώς θα τους δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης. Σύμφωνα με τη Xerox, συχνά αυτά τα ερωτήματα παραγνωρίζονται, όταν όμως λαμβάνονται υπ' όψιν μπορούν να δώσουν στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (ΜμΕ) τη βεβαιότητα ότι παίρνουν τη σωστή απόφαση.

Φόβους για «χάος» στη Συρία εκφράζει ο Πούτιν

Προειδοποιητικές βολές των ανταρτών εναντίον πολιτικού αεροσκάφους

 Τον φόβο ότι στην Συρία μπορεί να επικρατήσει το χάος όπως έγινε και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ελάχιστους εναπομείναντες υποστηρικτές του καθεστώτος Άσαντ.

Ανησυχητική αλλαγή στο στρατηγικό δόγμα του Ισραήλ και το περιβάλλον…

Από το κακό στο χειρότερο βαίνει «μακροσκοπικά» η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, με το σκηνικό που στήνεται μεθοδικά να παραπέμπει σε έναν πόλεμο, η αγριότητα του οποίου δεν θα έχει προηγούμενο. Προφανώς, ουδείς δείχνει να ανησυχεί και να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με σκοπό να ληφθούν προληπτικά μέτρα μέσω συντονισμένης