Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 26, 2012

"Καθαρό" μήνυμα στη Τουρκία - Έρχονται οι "κόκκινοι" - Άσκηση στο Αιγαίο στις 28/12 - Ο πιο ισχυρός στόλος από το 1990

To Αιγαίο σε δύο ημέρες από σήμερα θα γνωρίσει την μεγαλύτερη άσκηση του ρωσικού Ναυτικού από το 1990, αν επιβεβαιωθεί η ανταπόκριση του RIA Novosti που αναφέρει ότι ο στολίσκος του ρωσικού Στόλου της Βαλτικής θα έχει στις 28/12 μείζονα άσκηση με τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το καταδρομικό Moskva και την φρεγάτα Smetlivy, αλλά και τα αποβατικά NIKOLAY FILCHENKOV (Νο 152) και AZOV εν αναμονή και του Novocherkassk κλάσης Ropucha-I που αναμένεται να εισέλθει στο Αιγαίο την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Το «κόκκινο σκαθάρι» απειλεί το Δημοτικό Κήπο

 ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΝΤΟΜΟΥ
Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στις υπηρεσίες του Δήμου Χίου, καθώς η εμφάνιση του «κόκκινου σκαθαριού», όπως είναι γνωστό, απειλεί να εξαφανίσει τους φοίνικες, σε πρώτη φάση της πόλης της Χίου.

Επιβιωση με 10 καθημερινα αντικειμεναΌλοι όσοι ασχολούμαστε με το κυνήγι  έχουμε την πιθανότητα να βρεθούμε σε μια δύσκολη στιγμή όπου θα χρειαστεί ενδεχομένως να επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο. Και επειδή κανείς από εμάς δεν συνηθίζει να διαθέτει ένα κιτ επιβίωσης στην τσάντα του, ο αυτοσχεδιασμός είναι το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτοσχεδιασμός, όμως, με τι; Τα 10 καθημερινά αντικείμενα που υπάρχουν στην ακόλουθη λίστα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην επιβίωσή μας.

Μπλε της Γασκώνης


Γαλλικός σκύλος ιχνηλάτης με λείο τρίχωμα, μέσου ύψους, ειδικός για το κυνήγι του λαγού. Φωνάζει πολύ, έχει σπουδαίο λάρυγγα. Η φωνή του είναι άξια προσοχής όταν ουρλιάζει και μερικές φορές υπόκοφη. Στην Ελλάδα πολλοί κυνηγοί το χρησιμοποιούν και για το κυνήγι το αγριόχοιρου με

Χοροεσπεριδα του Κ.Σ. Χιου


 Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου "Άρτεμις" διοργανώνει χοροεσπερίδα την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 στο κέντρο "Χάραμα. Παρακαλούμε όλους τους φίλους κυνηγούς να ενισχύσουν το σύλλογο είτε με την παρουσία τους είτε αγοράζοντας προσκλήσεις από τα κυνηγετικά μαγαζιά του νησιού. Τηλέφωνο κρατήσεων  6932109775.
Γιάννης Μεννής

Ιπταμενα αντιλυσσικα εμβολια

 
Το Φεβρουάριο και το Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν οι ρίψεις, από εναέρια μέσα, δολωματικών αντιλυσσικών εμβολίων σε ορεινές περιοχές, προκειμένου να παρεμποδιστεί η εξάπλωση του ιού της λύσσας.