Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

Απίστευτο: Βρέθηκε τμήμα μηχανισμού ηλικίας 300 εκατ. ετών!

Απίστευτο: Βρέθηκε τμήμα μηχανισμού ηλικίας 300 εκατ. ετών!
Ένα κομμάτι αλουμίνιο, τμήμα κάποιου άγνωστου μηχανισμού που είχε κατασκευαστεί πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια, βρέθηκε στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας!
Οι ειδικοί τονίζουν ότι το περίεργο αντικείμενο έχει κατασκευαστεί και δεν αποτελεί έργο των δυνάμεων της φύσης, σύμφωνα με τη «Φωνή της Ρωσίας».

Το επεξεργασμένο κομμάτι από αλουμίνιο βρήκε ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ, καθώς προσπαθούσε να ανάψει φωτιά στο τζάκι του. Το αντικείμενο, που μοιάζει με τμήμα μεταλλικής βέργας, ήταν σφηνωμένο σε ένα κάρβουνο. Επειδή το εύρημα του φάνηκε πολύ περίεργο, ο κάτοικος αποφάσισε να το παραδώσει στις αρχές.
Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το κάρβουνο, μέσα στο οποία βρέθηκε το μεταλλικό αντικείμενο, έχει εξορυχτεί από ανθρακωρυχεία της Χακασίας.
Επίσης, ένα ακόμα ερώτημα που απασχολεί τους επιστήμονες είναι αν το κράμα αλουμινίου έχει γήινη ή εξωγήινη προέλευση και αν πιθανώς αποτελούσε τμήμα μετεωρίτη.
Ίσως, πάλι πρόκειται για δείγμα ενός άγνωστου πολιτισμού που κατοίκησε κάποτε στη Γη. Προς το παρόν, οι επιστήμονες δεν δίνουν καμία απάντηση, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου