Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2013

Samsung: Ετοιμάζει μια πρωτοποριακή - περίεργη τηλεόραση;


Λευτέρης Ξυκομηνός
Ο νέος χρόνος έφτασε, φέροντας μαζί του την έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Οι εταιρείες τεχνολογίας -και δη όσες δραστηριοποιούνται στο «σαλόνι» του σπιτιού μας- ανέκαθεν πάσχιζαν να επιδείξουν την υπεροχή τους στην εν λόγω έκθεση, ανοίγοντας τις ορέξεις των καταναλωτών.

Φέτος, στην CES 2013, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 8 - 11 Ιανουαρίου, η Samsung υπόσχεται μια τηλεόραση-έκπληξη. Ποια θα είναι ακριβώς αυτή η έκπληξη δεν γνωρίζουμε ακόμα, αυτό όμως που έγινε γνωστό από την ίδια την εταιρεία είναι μια νέα τηλεόραση... με ιδιαίτερο και περίεργο σχήμα. Η Samsung μέσω ενός βίντεο και μιας φωτογραφίας που διέθεσε, προκαλεί ενδιαφέρον προς την εν λόγω συσκευή, καθώς φαίνεται ότι δεν ακολουθείται η δομή ή -αν θέλετε- η διάταξη οθόνης, όπως στις υπόλοιπες τηλεοράσεις.


Τι θα σημαίνει αυτό, ποια θα είναι η υλοποίηση μιας διαφορετικής αναλογίας οθόνης και πώς ακριβώς θα εξυπηρετήσει τον υποψήφιο αγοραστή, μένει να το δούμε στην επερχόμενη έκθεση CES 2013...
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου