Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Το νέο ρωσικό θωρακισμένο όχημα Tigr-M

Το θωρακισμένο όχημα Tigr-M  πρόκειται να ενταχθεί στο οπλοστάσιο του ρωσικού Στρατού στο πρώτο μισό του 2013, την ανακοίνωση έκανε ο Σεργκει Σουβόροφ, o εκπρόσωπος τύπου της αμυντική βιομηχανίας  (VPK) αναφέρει η ιστοσελίδα /limitofadvance.wordpress.com.

Σύμφωνα με τον Σουβόροφ αναμένεται το Tigr-M, η αναβαθμισμένη έκδοση του θωρακισμένου οχήματος Tigr, να παραληφθεί επισήμως από το ρωσικό Στρατό κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2013. Μετά από αίτημα του ρωσικού στρατού έχει βελτιωθεί η αντιναρκική προστασία του οχήματος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μαζική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένης της εξαγώγιμης έκδοσης έχει ήδη ξεκινήσει. Στις χώρες όπου θα εξαχθεί το Tigr-M συμπεριλαμβάνονται οι Βραζιλία, το Κόνγκο, η Γουινέα και η Ουρουγουάη.
Με δυνατότητα μεταφοράς περισσότερων από 10 πλήρως εξοπλισμένων στρατιωτών, το θωρακισμένο Tigr-M ζυγίζει 5300 κιλά και έχει ωφέλιμο φορτίο 1500 κ. Η μέγιστη ταχύτητα κυμαίνεται μεταξύ 125 και 140 χιλιομέτρων ανά ώρα. Η θωράκισης και το σύστημα ΧΒΡΠ απειλών έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου