Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

Εκατοντάδες αιτήσεις για υλοτόμησε στα καμέναΣτις 320 φτάνουν οι αιτήσεις δημοτών για υλοτόμηση στις καμένες περιοχές. Η σχετική λίστα έχει προωθηθεί από το Δήμο Χίου στη Διεύθυνση Δασών και - σε συνέχεια των

Καλόγεροι παρέα με αρκούδες (photo gallery)

 
Προ μηνών εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα http://www.agioritikovima.gr τέσσερις μοναδικές φωτογραφίες μοναχών που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με αρκούδες.

Η Αρκούδα-φάντασμα του Καναδά φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά

To Πνεύμα της Αρκούδας 
 Ένας ζωντανός θρύλος κρύβεται στο Μεγάλο δάσος του Καναδά.Ένα πλάσμα σπάνιο και μυστηριώδες, που μέχρι πρόσφατα οι άνθρωποι πίστευαν ότι οι ιστορίες που λέγονταν για αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αστικούς μύθους.Ωστόσο ένας φωτογράφος κυνήγησε τον μύθο και κατάφερε το ακατόρθωτο: να φωτογραφήσει το «πνεύμα της αρκούδας» στο φυσικό του

Εξωγήινο κεφάλι στην επιφάνεια του Άρη


Αυτή είναι μία εικόνα που λαμβάνεται από το Mars Global Surveyor (MGS) και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μοιάζει σίγουρα αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως το κεφάλι ενός εξωγήινου.
Εδώ είναι το πώς η NASA περιγράφει αυτή την εικόνα από τον πλανήτη Άρη:

Τενεσί: Πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό!

Τενεσί: Πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό!

Μια ανατριχιαστική σκηνή παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια των κατοίκων μιας μικρής πόλης στο Tennessee την τελευταία ημέρα του 2012, όπου δεκάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό σε μία από τις λωρίδες του Boyds Creek Highway. Μάλιστα πολλά από αυτά εξακολουθούσαν να κινούνται όταν οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν.

MSI Slider S20: Ελκυστικό υβριδικό λάπτοπ-ταμπλέτα με Windows 8


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η MSI είναι μία από τις εταιρείες που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στους καταναλωτές πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, την εποχή δηλαδή που η «μόδα» ήταν τα netbook, με το μοντέλο «MSI Wind». Οι απαιτήσεις των χρηστών όμως άλλαξαν και η τεχνολογία εξελίχθηκε τόσο σε τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και σε περιβάλλον εργασίας.

Στην κατάψυξη η Βόρεια Κίνα


Η βόρεια Κίνα διέρχεται πλέον τον δριμύτερο χειμώνα των τριών τελευταίων 10ετιών.
Σε όλη την εσωτερική Μογγολία, δεινοπαθούν περίπου 750 χιλιάδες πολίτες. Από αυτούς, οι 150

«Πόλεμος κατά των λύκων» στη Σιβηρία

 Τα άγρια ζώα έχουν πολλαπλασιαστεί και αποδεκατίζουν κοπάδια ελαφιών

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας της Γιακουτίας, στη Σιβηρία επικηρύσσει τους... λύκους που έχουν ρημάξει τα κοπάδια των ζώων!

«Κούρσα» εξοπλισμών ανάμεσα στην Κίνα και την Ιαπωνία…Η διένεξη ανάμεσα στο Τόκιο και το Πεκίνο για τα νησιά Ντιαόγιου (Κίνα) / Σενκάκου (Ιαπωνία) οδηγεί σταδιακά σε κούρσα εξοπλισμών στην Ασία. Για τα μαζικά εξοπλιστικά προγράμματα της Κίνας τα περισσότερα είναι γνωστά, καθώς επίσης ότι η ανάδυση της Κίνας ανησυχεί πολύ τους Ιάπωνες…

Τουρκία ή Ελλάδα είναι ο κυρίαρχος του ενεργειακού παιγνίου;

Με βάση την είδηση αναφορικά με το σχέδιο ΤΑΝΑΡ και τις τουρκικές αιτιάσεις για έλεγχο της Ευρώπης μέσω της κίνησης μέσω αυτής του αζερικού φυσικού αερίου καλό θα ήταν να αναφέρουμε επιγραμματικά κάποια ζητήματα τα οποία ελπίζουμε πως θα θέσουν το ζήτημα του συγκεκριμένου σχεδίου υπό μία πιο ολοκληρωμένη οπτική, με αποτέλεσμα να βγάλουμε και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη