Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

BERETTA 687 SILVER PIGEON V MOBILCHOKE®


Η ναυαρχίδα της σειράς SILVER PIGEON. Με το νέο SILVER PIGEON V, η ποιότητα της αξεπέραστης σειράς αλληλεπίθετων της BERETTA, κορυφώνεται. Φτιαγμένο για εκείνους τους Κυνηγούς που επιθυμούν να ξεχωρίζουν, το SILVER PIGEON V διατίθεται στο κλασικό cal. 12 και το ξεχωριστό, πανάλαφρο cal. 20. Το εξαίρετο αυτό αλληλεπίθετο εφοδιάζεται με πλούσια σε νερά καρυδιά, χρυσά ένθετα διακοσμητικά θηράματα και χρυσό μετάλλιο BERETTA κάτω από το κοντάκι. Η κατοχή και η χρήση του είναι απόλαυση, χάρη στη μηχανική εξέλιξη της BERETTA και την καινοτομία της τεχνολογίας.
Το SILVER PIGEON V θα αντέξει πολλές γενιές. H βάση του cal. 12 έχει ειδικά κατασκευαστεί με μια εκλεπτυσμένη παράσταση που του προσδίδει ανανεωμένη εμφάνιση και έχει υποστεί ειδική κατεργασία, αποκλειστικότητα της BERETTA, για να έχει βελτιωμένη αίσθηση του στόχου, κατά τη χρήση του από τον Κυνηγό, και να διασφαλίζει την ακεραιότητα του μετάλλου απαλλαγμένου από παραμόρφωση. Κάθε κομμάτι στο SILVER PIGEON V βρίσκεται σε τέλεια αναλογία με το άλλο και, καθώς το βάρος και η κατανομή του έχουν αναβαθμιστεί εξαιρετικά, προσδίδεται στο όπλο μέγιστη χρηστικότητα και ευκολία χειρισμού.
Η βάση είναι ένα κομμάτι αστείρευτης ομορφιάς και περιλαμβάνει πλάγιες πλάκες με ταρταρούγα και χρυσές παραστάσεις, χρυσή μονή σκανδάλη, ασφάλεια, και επιλογέα. Το χρυσοτυπημένο λογότυπο της BERETTA βρίσκεται στο κάτω μέρος και κοσμεί τη βάση του όπλου. Οι χρυσές παραστάσεις του cal. 12 περιλαμβάνουν πάπιες, φασιανούς, ενώ στην έκδοση cal. 20 ορτύκια και πέρδικες. Το όπλο χαρακτηρίζεται από απίστευτη ομορφιά, αξιοσημείωτη αντοχή και καταπληκτικό ζύγισμα. Με σύστημα σκόπευσης TRUGLO®. Οι παραστάσεις στη βάση έχουν χαραχθεί με την πλέον σύγχρονη laser τεχνολογία, ενώ τα ξύλα του κοντακίου και της ξεχωριστής πάπιας τύπου SCHNABEL είναι από επιλεγμένη ευρωπαϊκή καρυδιά. Τέλος, στο κοντάκι έχει τοποθετηθεί το πέλμα GELTEK®, το οποίο εξασφαλίζει μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών από τις τουφεκιές και κάνει την κυνηγετική ημέρα πιο ξεκούραστη. Θαλάμη 3" (76 mm) magnum.
Κάννες: 67 και 71 cm. Βάρος: 3,1 kg. Πιέσεις: 1.370.
Χώρα Κατασκευής: Ιταλία. Εγγύηση: 3 χρόνια.