Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2020

Beretta 692 Sporting

 

ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΑΥΛΟ OPTIMA–BORE® 18,6 mm και EXTENDED OPTIMA–CHOKES HIGH PERFORMANCE®

Η συνέχιση του θρύλου που δημιούργησε το 682. Ένα πετυχημένο μίγμα παράδοσης και τεχνολογίας αιχμής. Η βελτιωμένη βαλλιστική και εργονομία και η κλασική κομψότητα δημιουργούν ένα όπλο πέρα από τα συνηθισμένα. Η νέα εμφάνιση της βάσης συνδυάζει το παραδοσιακό προφίλ της BERETTA με μοντέρνες γραμμές και γυαλισμένες λεπτομέρειες στην μπάσκουλα. Νέες τεχνολογίες διευρυμένων αυλών OPTIMA–BORE® 18,6 mm και νέα μακρύτερα και λεπτότερα αγωνιστικά τσοκάκια EXTENDED OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE®: τέλειες κατανομές με κάθε τύπο σκαγιών.

 

 Νέας τεχνολογίας κάννες STEELIUM PLUS®, εμπνευσμένες από τις κάννες STEELIUM PRO® του DT11, συγκεντρώνουν όλη την τεχνογνωσία του κορυφαίου κατασκευαστή καννών στον κόσμο, δίνοντας ένα κωνικό προφίλ κατά 5,5 φορές μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα μικρότερη ανάκρουση, μειωμένη αναπήδηση της κάννης και εξαιρετική κατανομή σκαγιών. Το νέο, φιλικό προς το περιβάλλον, σύστημα εξολκέων, πατέντα της BERETTA, δίνει τη δυνατότητα να τους μετατρέπουμε από απλούς σε αυτόματους και το αντίστοφο. Η νέα βάση είναι φαρδύτερη κατά 1,3 mm προσφέροντας καλύτερο ζύγισμα και πιο άνετο χειρισμό του όπλου. Εκπληκτική καινοτομία αποτελεί η αποκλειστική τεχνολογία BERETTA FAST ADJUSTMENT SYSTEM TECHNOLOGY (B-FAST), χάρη στην οποία ο Σκοπευτής έχει τη δυνατότητα της απόλυτης προσωπικής προσαρμογής του όπλου του αναφορικά προς το ζύγισμα, τη γεωμετρία του κοντακίου και, σε κάποιες εκδόσεις, ακόμη και το ύψος της ρίγας.

 

 Οι τεχνολογικές καινοτομίες συνεχίζονται με το, νέου τύπου, μοχλό ανοίγματος των καννών, ο οποίος φέρει ένθετα από μαλακό τεχνοπολυμερές υλικό και υψηλής αντοχής ελαστικό, προφέροντας απαλή αίσθηση κατά το άνοιγμα-κλείσιμο και κορυφαία πρόσφυση των δακτύλων κατα τη χρήση. Το καινοτόμο πέλμα ανάκρουσης MICRO CORE® είναι καρπός πολυετούς μελέτης και εξαντλητικών δοκιμών της BERETTA στα σκοπευτήρια όλου του κόσμου. Εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο πέλμα στην αγορά, δεν κολλάει στα ρούχα, διαθέτει ασύγκριτη ικανότητα απορρόφησης της ενέργειας του λακτίσματος κατά τη βολή και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση.

Τεχνολογίες Beratta

 

 Πηγή: Beretta hellas

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου