Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

Κάπνισμα τέλος στην Ελλάδα το 2231!

Τα επόμενα 50 χρόνια δε θα υπάρχουν πλέον καπνιστές στις ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις της...


 χρηματοοικονομικής εταιρείας Citigroup. Στην Ελλάδα όμως, το “κόψιμο” του τσιγάρου φαίνεται ότι θα “πάρει” λίγο παραπάνω, αφού υπολογίζεται ότι οι Έλληνες δε θα έχουν εγκαταλείψει την αγαπημένη τους συνήθεια πριν το... 2231!

Λευκωσία: Στο χακί ντύνονται από την Τετάρτη οι νεοσύλλεκτοι

Στο χακί θα ντυθούν από αύριο οι νεοσύλλεκτοι της 2011 Α΄ ΕΣΣΟ. Η κατάταξη αρχίζει από αύριο και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων στη Λάρνακα.

blaser f3 accessories


Blaser Model: F3 Sporting, Trap, Super Trap
Blaser Model: F3 ImperialBlaser Model: F3 Super Luxus


Blaser Model: F3 Luxus


Blaser Model: F3 ExclusiveBlaser Model: F3 Super Exclusive
Blaser Model: F3 Standard

Blaser Model: F3 Game AttacheΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ BLASER F3
 Επανερχόμενοι στην παρουσίαση αξιόλογων όπλων για το Κυνήγι και τη Σκοποβολή σειρά έχει τώρα η εταιρεία Blaser. Η Γερμανική εταιρεία ήταν για πολλά χρόνια γνωστή στην κατασκευή αξιόλογων ραβδωτών κυνηγητικών όπλων. Τα τελευταία χρόνια μπήκε δυναμικά στην αγορά των λειόκανων κυνηγητικών και σκοπευτικών όπλων με τη σειρά F3. Στην συνέχεια θα ασχοληθούμε αναλυτικά με τα μοντέλα των όπλων αυτής της σειράς.
Γιάννης Μεννής

Η Γη θα πρέπει να προετοιμαστεί για πιθανή συνάντηση με εξωγήινους


Η ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών (που δεν θα έχουν κατ' ανάγκη φιλικές προθέσεις) είναι μια πιθανότητα, που φαίνεται όλο και...
πιο πιθανή, για αυτό το λόγο οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, υπό τον συντονισμό του ΟΗΕ, θα έπρεπε να χαράξουν συντονισμένα σχέδια για το πώς θα πρέπει να αντιδράσει η ανθρωπότητα σε περίπτωση που η μέχρι πρόσφατα αδιανόητη συνάντηση τελικά γίνει πραγματικότητα. Αυτό υποστηρίζουν έγκριτοι επιστήμονες στο τελευταίο τεύχος, αφιερωμένο αποκλειστικά στους εξωγήινους, της επιστημονικής επιθεώρησης "Philosophical Transactions&qu! ot; της αξιοσέβαστης Βασιλικής Εταιρίας, της ακαδημίας επιστημών της Βρετανίας.

10000 πουλιά έπεσαν μαζικά από τον ουρανό λόγω των ψεκασμών(Chemtrails)

Οι αρχές της Αμερικής,ερευνούν για ποιό λόγο στις 31/12/2010 έπεσαν νεκρά από τον ουρανό περισσότερα από 10000 πουλιά(τύπου blackbirds) στο Arkansas!!
Επίσης οι Αρχές βρήκαν νεκρά και όλα τα ψάρια στις λίμνες της περιοχής.

Ορισμός Αντιδημάρχου Ομηρούπολης

 
                                                                                      
     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        
           Δ Η Μ Ο Σ    Χ Ι Ο Υ
      Ταχ. Δ/νση:Δημοκρατίας 2
             Τηλ: 22713-50860
             Fax: 22713-50865
     Ταχ. Κώδικας 821 00 ΧΙΟΣ 
Απόφαση 7η
Ο Δήμαρχος Χίου
 Έχοντας υπόψη:
1) Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν.3852/10 <<Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης>> (Α' 87), αναφορικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου. 
2) Την υπ. αριθμ. 45892/11.8.2010 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης <<Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας με τον Ν. 3852/10 και αναλογική κατανομή πληθυσμού στις δημοτικές κοινότητες του άρθρου 2, παρ. 4 του Ν. 3852/10, ο οποίος δεν είναι δυνατόν να κατανεμηθεί, λόγω ελλιπών στοιχείων τόπου εγκατάστασης>> (Β' 1292), όπως ισχύει. 
3) Το γεγονός ότι ο Δήμος Χίου εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 59, παρ. 2 του Ν. 3852/10 και επομένως μπορεί να ορισθούν οκτώ (8) Αντιδήμαρχοι.    
4) Την αριθ. 1/2011 προηγούμενη απόφασή του 

Stop στα εγκληματικά σχέδια άντλησης πετρελαίου από το Αιγαίο!

Μια οποιουδήποτε τύπου εκμετάλλευση του πετρελαίου στο Αιγαίο (είτε μονομερής από την Ελλάδα είτε διμερής με την Τουρκία ή το Ισραήλ είτε τριμερής)...


, δεδομένα θα έχει καταστροφικές συνέπειες σε πολλούς τομείς.

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ελλάδας από Τούρκο υπουργό: "Παρέδωσαν τη χώρα τους σε μεσίτες"

Πρωτοφανή επίθεση κατά της Ελλάδας, της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού εξαπέλυσε πριν από λίγο η Τουρκία δια του υπουργού Επικρατείας και δεξί χεριού του "καρντάσι" Ταγίπ Ερντογάν, ο Φαρούκ Τσελίκ, με την φράση "Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".

Hyundai Veloster 2012. 2+1 Coupe

Η Hyundai μετά τις teaser φωτογραφίες παρουσίασε σήμερα στο Detroit το νέο πολυαναμενόμενο Veloster.
Πρόκειται για ένα coupe αυτοκίνητο που το πρώτα πράγμα που σου τραβάει την προσοχή είναι η διάταξη που επέλεξαν οι Κορεάτες στις πόρτες του. Από την μεριά του οδηγού υπάρχει μόνο μια πόρτα ενώ από την μεριά του συνοδηγού, για λόγους πρακτικότητας έχουνε τοποθετηθεί 2 πόρτες. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει με την έντονη σχεδίαση με τις απολήξεις των εξατμίσεων να είναι τοποθετημένες στο κέντρο. Το Veloster πατά πάνω σε ζάντες 17″ με ελαστικά 215/45 ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό βρίσκονται δύο ζάντες 18″ με ελαστικά 215/40.

Βρήκαν ποια είναι η Μόνα Λίζα!

Ιστορικός τέχνης γνωρίζει και την πόλη που απεικονίζεται στο φόντο.
Μια ιταλίδα ιστορικός τέχνης ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο γύρω από την τοποθεσία που φαίνεται στο φόντο του διασημότερου πίνακα του Ντα Βίντσι, τη Μόνα Λίζα.
Για αιώνες το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίζα έχει «προκαλέσει» τους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι ανέπτυξε πολλές θεωρίες και προτάσεις για την «ιστορία» πίσω από το αριστούργημα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Motorola Atrix 4G, μια φανταστική πρόταση κινητού, υπολογιστή laptop-desktop και media center!

Η Motorola φαίνεται ότι το έβαλε πείσμα να επανέλθει, όχι με μια απλή και συντηρητική επάνοδο, αλλά με έναν «αέρα» ισχυρής δυναμικής και νέων ιδεών με αρκετή δόση ρίσκου. Το ρίσκο υφίσταται, καθώς, όπως είναι γνωστό, οτιδήποτε πρωτοποριακό ή διαφορετικό από το σύνηθες στον κόσμο της τεχνολογίας αντιμετωπίζεται από το κοινό με επιφύλαξη, ίσως και αποστροφή, αν πραγματικά δεν έχει να επιδείξει κάτι όχι απλώς ομορφότερο αισθητικώς, αλλά στην ουσία περισσότερη ευχρηστία, ευελιξία και αμεσότητα προς τον χρήστη.

Ανακαλύφθηκε κράμα μετάλλου ανθεκτικό σαν τον χάλυβα

Στην Αρμενία το αρχαιότερο οινοποιείο στον κόσμο

Το αρχαιότερο οινοποιείο του κόσμου βρέθηκε σε σπηλιά στα βουνά της Αρμενίας και έχει ηλικία 6.000 ετών. Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε ένα πατητήρι, δοχεία ζύμωσης του κρασιού, ακόμη και κάλυκες όπου έπιναν το κρασί.

Γιατί το AIS στα πλοία είναι απαραίτητο;

To Automatic Identification System ή αλλιώς AIS πρωτοεμφανίστηκε στα πλοία ως μια συσκευή η οποία χρησιμοποιούνταν μόνο για την αναγνώριση ενός παράπλευρου πλοίου σε περίπτωση που υπήρχε πορεία σύγκρουσης έτσι ώστε να γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι τα στοιχεία του άλλου πλοίου.

Αυστραλία: Εκκενώνεται η 3η μεγαλύτερη πόλη | 9 νεκροί και 59 αγνοούμενοι

Εβδομήντα δυο άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι μετά τις νέες πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 9 ανθρώπους στην Πολιτεία Κουίνσλαντ, ανακοίνωσε σήμερα ο συντονιστής του έργου διάσωσης στην περιοχή αυτή της βορειοανατολικής Αυστραλίας.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν οχτώ νεκροί και ανησυχούμε και για την τύχη 59 ανθρώπων των οποίων αγνοείται η τύχη", δήλωσε ο Ιαν Στούαρτ στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine Network. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία έχουν γίνει 39.000 κλήσεις στην πυροσβεστική για βοήθεια!

Δημόσια έκκληση

Τα διεθνώς καταξιωμένα τέκνα της Πατρίδας, οι καθηγητές Θεόδωρος Καρυώτης και Βασίλειος Μαρκεζίνης, με ανοιχτή επιστολή τους αποκάλυψαν στους ανά την υφήλιο Πανέλληνες με επιστημονική πληρότητα τα δικαιώματα της Ελλάδας για την...
εκμετάλλευση του εντός των θαλασσίων ορίων της πλούτου μέσω κήρυξης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης βάσει του ισχύοντος Διεθνούς Δικαίου.

Πιο διασκεδαστικό το τέταρτο μέρος των Πειρατών της Καραϊβικής σύμφωνα με τον Johnny Depp

Λιγότερο περίπλοκο και αρκετά πιο διασκεδαστικό αναμένεται να είναι το τέταρτο μέρος του “Pirates Of The Caribbean” σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του Johnny Depp.

Στο Ερζερούμ αβρότητα, στις Οινούσσες πρόκληση

Σε μια νέα σοβαρή πρόκληση στο Αιγαίο προχώρησε η Άγκυρα, την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν στο Ερζερούμ προκειμένου να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του.
Η Τουρκική ακτοφυλακή, παρακάμπτοντας το δικαίωμα της Ελλάδας να διεξάγει επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης στα χωρικά της ύδατα, έστειλε σκάφη της στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Οινουσσών για τον εντοπισμό Τούρκου αγνοούμενου ψαρά.
Στην περιοχή έσπευσε και πλωτό του Ελληνικού λιμενικού, ωστόσο, η Τουρκία το αγνόησε και ανέλαβε την επιχείρηση για λογαριασμό της.

Η αμερικανική βουλή «γονατίζει» στη μάχη του Μαραθώνα

Η αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων, στις 8 Δεκεμβρίου 2010, ενέκρινε με 359 ψήφους υπέρ και μόνον 44 κατά, το ψήφισμα 1704 με το οποίο:
1. H μάχη του Μαραθώνα το 490 π.X. θεωρείται μια από τις σημαντικότερες μάχες της ανθρώπινης ιστορίας
2. Η μάχη του Μαραθώνα συνέβαλε στην ανάπτυξη του καινούριου τότε συστήματος διακυβέρνησης που ονομάστηκε Δημοκρατία, στις βασικές αρχές του οποίου στηρίχθηκε αιώνες αργότερα η ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Γελά ακατάπαυστα εδώ και 12 χρόνια!

Ένα ζευγάρι Κινέζων εκλιπαρούν απελπισμένοι για ιατρική βοήθεια , η οποία θα απαλλάξει την κόρη τους από προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του ακατάπαυστου γέλιου της!
Η έφηβη , η Xu Pinghui, (στη φωτογραφία) γελά χωρίς απολύτως καμία διακοπή εδώ και δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Η δεκατριάχρονη νεαρή δεν μπορεί καν να αρθρώσει μια λέξη. Αναγκάζεται να επικοινωνήσει με σήματα διαφόρων τύπων στη νοηματική γλώσσα.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η μικρή Xu σε ηλικία μόλις οκτώ μηνών παρουσίασε υψηλό πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε με καμμία φαρμακευτική αγωγή . Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι σήμερα που έκλεισε τα 13 της χρόνια , δεν έχει σταματήσει να γελάει!

Έκκληση του Πάπα για χριστιανικά ονόματα στα παιδιά

Να βαφτίζουν τα παιδιά τους με χριστιανικά ονόματα και να αποφύγουν τις περίεργες και «εξωτικές» επιλογές προέτρεψε τους καθολικούς γονείς ο Πάπας Βενέδικτος... Ο ιταλικός τύπος προβάλλει σήμερα με έμφαση την έκκληση του πάπα Βενέδικτου του Δέκατου Έκτου προς τους καθολικούς γονείς "να βαφτίζουν τα παιδιά τους μόνο με χριστιανικά ονόματα".

Χ.Παμπούκης στην Μόσχα και Μ.Δημήτριεφ στην Αθήνα για αγωγούς και BMP-3HEL

ImageΠροετοιμασία για το ταξίδι του υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για θέματα επενδύσεων, Χάρη Παμπούκη, στην Μόσχα, είχαμε σήμερα στη Βουλή στο γραφείο του πρωθυπουργού με σύσκεψη υπό την προεδρία του Γιώργου Α. Παπανδρέου. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Επικρατείας για θέματα επενδύσεων, Χάρης Παμπούκης, η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης.

Πως συνδέεται ο αποκωδικοποιητής της DIGEA


Η μεγάλη πλειοψηφία των τηλεοράσεων που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, χρειάζεται να βεβαιώνεστε όμως ότι είναι (και) MPEG4 και όχι (μόνο) MPEG2.

Έκθεση Detroit 2010: Porsche 918 RSR Coupe

Οι τελευταίες φήμες ήταν τελικά αυτές που ήταν αληθινές αφού η Porsche στο Detroit παρουσίασε την αγωνιστική έκδοση της 918 Spyder.
Το αγωνιστικό ακούει στο όνομα 918 RSR Coupe και η Porsche υπερηφανεύεται ότι έχει δημιοργήσει ένα αυτοκίνητο το οποίο παντρεύει την τεχνολογία της 911 GT3 R Hybrid και τον σχεδιασμό της 918 Spyder. Η 918 RSR φορά το ίδιο σύστημα KERS που φορά και η 911 GT3 R Hybrid που έχει αναπτυχθεί από την Williams F1 racing team.

To ηλεκτροκίνητο Audi R8 στην παραγωγή!


Την ώρα που η Ferrari ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητό της, η Audi

Φορέστε το iPhone σας

Προφανώς, τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλη μόδα να φοράς gadgets. Για τον λόγο αυτό, η Vyne, σχεδίασε αυτή την ειδική...

Παλεύει ο καλός μας άνθρωπος

Eίκοσι τρεις ολόκληρες μέρες παλεύει για τη ζωή του, ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Βέγγος ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Ερυθρού Σταυρού... Ο «καλός μας άνθρωπος» όπως έμεινε το παρατσούκλι του λόγω των φοβερών χαρακτήρων που ενσάρκωνε στον κινηματογράφο, είχε πάθει σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ύστερα από το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ανευρίσματος λόγω αιματώματος που είχε.
Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε, όμως από εκείνη τη μέρα και μετά η υγεία του Θανάση Βέγγου παραμένει κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Παρ’ όλα αυτά, η κατάστασή του είναι σταθερή και όλοι οι δικοί του άνθρωποι αλλά και όλοι εμείς που τον θαυμάζουμε, ελπίζουμε να ανακάμψει και να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι γερός και δυνατός!
 www.golema.gr

Η Ρωσία κήρυξε εμπάργκο σε γερμανικά τρόφιμα λόγω διοξινών


Οι ρωσικές υγειονομικές Αρχές κάλεσαν τους καταναλωτές να μην προμηθεύονται και να μη χρησιμοποιούν γερμανικά τρόφιμα, που θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί με διοξίνη και ειδικότερα κρέας, γαλακτοκομικά, αυγά και πουλερικά...
Η Ρωσία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα υγιεινής των τροφών και τον Σεπτέμβριο του 2009 είχε επιστρέψει ελληνικά φρούτα και λαχανικά που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.