Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2011

Στο ρωσικό Ναυτικό υπηρέτησε ο καμικάζι της επίθεσης

Ο καμικάζι που πραγματοποίησε την επίθεση στο αεροδρόμιο της Μόσχας είχε υπηρετήσει για τρεις μήνες στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα εφημερίδας.

Οχτώ νεκροί σε μία ημέρα! Τι συμβαίνει;

Κατακόρυφα αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη νέα γρίπη που πλήττει τη χώρα μας, με το τελευταίο 24ωρο να σημειώνει το υψηλότερο ημερήσιο «ρεκόρ»!

Βρέθηκε το κλεμμένο άγαλμα του Ακενατόν

Ένα ανεκτίμητης αξίας άγαλμα του Φαραώ Ακενατόν που εκλάπη από το Αιγυπτιακό Μουσείο του Καΐρου στο περιθώριο της εξέγερσης, βρέθηκε κοντά σε ένα κάδο απορριμμάτων από έναν έφηβο που το παρέδωσε στις αρχές.

Βρήκαν νέο είδος άφυλης σαύρας

Ένα νέο είδος σαύρας ανακαλύφθηκε στο Βιετνάμ. Η σαύρα με την επιστημονική ονομασία Leiolepis Νgovantrii είναι ένα είδος που αποτελείται αποκλειστικά από θηλυκά άτομα και χαρακτηρίζεται άφυλο (χωρίς φύλο).

Πανίσχυρη έκρηξη ηλιακής ενέργειας με "στόχο" τη Γη

Μία τρομερή έκλαμψη ακτινοβολίας στέλνει με ταχύτητα 900 χλμ το δευτερόλεπτο ο ήλιος προς τον πλανήτη μας, γεγονός που
 ενδέχεται να επηρεάσει τις επικοινωνίες και τα δίκτυα ηλεκτρισμού σε ορισμένες περιοχές της Γης.

Ηφαίστειο στην “καρδιά” της Ευρώπης

Ηφαίστειο στην “καρδιά” της ΕυρώπηςΥπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί ένα ηφαίστειο που την τελευταία φορά που ήταν ενεργό ήταν πριν από 12.000 χρόνια; Οι επιστήμονες θεωρούν το ενδεχόμενο πιθανό. Βέβαια η είδηση για ένα ηφαίστειο που τελευταία φορά ήταν ενεργό πριν 12.000 χρόνια ίσως να μην είναι και τόσο παράξενη.

Υπολογιστές - Άνθρωποι: 2-0 !

To 1997 o υπερ-υπολογιστής "Deep Blue" της ΙΒΜ νίκησε στο σκάκι τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γκάρι Κασπάροφ.

Οι 10 μεγαλύτερες εφευρέσεις στο λειόκαννο και τη βλητική του

invention_kanni_2Ηιστορία του κυνηγετικού λειόκαννου, έτσι όπως εξελίχθηκε μέχρι τις μέρες μας, σφραγίστηκε από ευρεσιτεχνίες-σταθμούς που επηρέασαν τόσο τη βλητική του συμπεριφορά όσο και την κυνηγετική δραστηριότητα στο σύνολό της. Επιλέξαμε και σας

Φήμες: πυρετώδεις προετοιμασίες για την ταμπλέτα «Sony S1»


Ανάμεσα σε όλο τον κυκεώνα νέων συσκευών τύπου ταμπλέτας που έχουν ανακοινωθεί και παρουσιαστεί από πολλές εταιρείες, μικρές και μεγάλες, υπάρχει μια απορία που δημιουργείται από τη σκανδαλώδη σχεδόν απουσία ενός από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στα τεχνολογικά δρώμενα. Ποια εταιρεία είναι αυτή που κατάφερε πριν από 16 ολόκληρα χρόνια να ταράξει για πάντα τα νερά της

Μπαταριά τουαλέτας Touchscreen!

Βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή όπου κυκλοφορούν τα iPod, iPad, κινητά Anroid οπότε κοντά σε αυτά ήρθε να προστεθεί και η μπαταρία τουαλέτας Touchscreen!

Ο άνθρωπος που ζούσε με τη λεπίδα μέσα στο κεφάλι του!

Έκπληκτος έμεινε ένας 37χρονος άνδρας από την Κίνα, όταν ύστερα από επίσκεψή του στον γιατρό με παράπονα για πονοκέφαλο, ανακάλυψε ότι είχε κολλημένη στο κρανίο του μια λεπίδα 10

Οι αρχαίοι Βρετανοί έτρωγαν τους νεκρούς τους

Οι αρχαίοι Βρετανοί έτρωγαν τους νεκρούς τους και έφτιαχναν κύπελλα από τα κρανία τους, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη.