Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2011

Δίκη της Αγγελικής Χατζηδημητρίου για 2η ημέρα απών ο κ. Ρουμελιώτης


Η κατάρρευση των ισχυρισμών Παβίτσου περί καλά φυλασσόμενου χώρου της ΔΕΗ αλλά και οι μικροδιαφωνίες σχετικά με τη διαφύλαξη της δικονομικής διαδικασίας, ήταν αυτά τα οποία επικράτησαν στη δίκη της Παρασκευής, στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημήτριου.

Ο ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΑπό τα μέσα της άλλης εβδομάδας  θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά μερικά άρθρα με θέμα το Ρουκετοπόλεμο του Βροντάδου της Χίου

Τρόποι κυνηγιού στην Αρχαια Ελλαδα

Τρόποι & Μέσα
Γράφει ο Ιωαν. Χρ. Παναγέας

Κατά τον Ξενοφώντα τρεις τρόποι υπήρχαν στους χρόνους του για να θηρεύεται ο λα-γός.
Α. Το κυνήγι του λαγού χωρίς άλογο και με την βοήθεια διχτύων.
Β. Το κυνήγι χωρίς άλογο και με την βοήθεια των σκυλιών, που φυσικά, ήταν γυμνα-σμένα να τον καταδιώκουν (τον λαγό) και να τον πιάνουν καθώς αυτός έτρεχε.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ


Συντάκτης: Νικήτας Κυπρίδημος   
Παρντόν για το λαϊκόν του τίτλου αλλά έτσι αποκαλούν οι οπλουργοί το πρόβλημα και την διόρθωση του.

 

Το κούνημα των κλειδιών στο δίκαννο είναι το πιο συχνό μεγάλο πρόβλημα, στο ίδιο επίπεδο σοβαρότητας με τις ξεκολλημένες ρίγες και τις διαβρώσεις στις κάννες. Ας αρχίσουμε με το αίτιο του κουνήματος.

Κλειδώστε τον υπολογιστή σας με στιλ

Η Swarovski και η Philips είναι δύο εταιρείες κολοσσοί.
Όταν αυτές αποφασίζουν να λανσάρουν προΐόντα από την πρώτη τους κοινή συνεργασία, τότε πρόκειται για σπουδαία νέα που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Skype: Εγκαινιάζει το Skype To Go


Μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα υπηρεσία που επιτρέπει την πραγματοποίηση φτηνών διεθνών κλήσεων από οποιοδήποτε τηλέφωνο - σταθερό ή κινητό - εγκαινίασε το Skype. Με το Skype To Go ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει έναν οποιονδήποτε διεθνή αριθμό σε αριθμό "Skype To Go", τον οποίο μπορεί στη συνέχεια να καλέσει από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση internet ή η ύπαρξη 3G δικτύου. Η χρέωση γίνεται με βάση τις τιμές του Skype.

Επέμβαση ΝΑΤΟ στη Λιβύη και ελληνική εμπλοκή.AWACS ελέγχουν ήδη τη Λιβύη

«Ως εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο» θεωρούν στρατιωτικές πηγές την επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και την αυτονόητη σ΄ αυτή τη περίπτωση ελληνική εμπλοκή.Από προχθές ιπτάμενα ραντάρ AWACS του ΝΑΤΟ,τα

Ξεπουλούσαν τα πολεμικά μας σχέδια με κάρτες… super market

Ο προϊστάμενος των πολεμικών σχεδίων στο 28 ΑΤΑ (αρχηγείο Αεροπορίας στη Λάρισα), σμήναρχος κ. Βασίλης Λυμπερόπουλος κάνει μια φοβερή αποκάλυψη: