Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Χιλιάδες νεκρά άλμπατρος από το τσουνάμι στην Ιαπωνία


Εκτός από τα χιλιάδες ανθρώπινα θύματα, το τσουνάμι στην Ιαπωνία, μετά το σεισμό των 9 Ρίχτερ, άφησε και χιλιάδες θαλασσοπούλια νεκρά. Τα βιομηχανικά και οικιακά χημικά που διασκορπίστηκαν στο έδαφος και στη θάλασσα προκάλεσαν περιβαλλοντική καταστροφή, της οποίας το μέγεθος παραμένει ακόμα άγνωστο.

Μυστηριώδης ρωγμή στο Περού


Μια παράξενη ρωγμή, μήκους 3ων χιλιομέτρων εμφανίστηκε στο Νότιο Περού, κάνοντας τους επιστήμονες να βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, υποστηρίζοντας πως η Νότια Αμερική έχει αρχίσει να …βυθίζεται.
Το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε μια επαρχία, λίγο έξω από τη λίμνη Τιτικάκα. Ξαφνικά, φάνηκε να ασκείται μια τεράστια πίεση στη γη και να ανοίγει, την ώρα που κομμάτια εδάφους εκτοξεύονταν με δύναμη σε μεγάλη απόσταση.

Πώς ζούσαμε πριν το Google;

Με άλλες μηχανές αναζήτησης. Το παντοδύναμο Google δεν έκανε την αρχή!
Είναι δύσκολο να θυμηθείτε το internet δίχως το Google, φανταζόμαστε.

«Μπλόκο» στο Ipad2 από το τσουνάμι

Η άφιξη του νέου Ipad, θα καθυστερήσει στην Ιαπωνία, λόγω του σεισμού και του φονικού τσουνάμι που τον ακολούθησε.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η εκπρόσωπος της Apple, Νάταλι Κέρις σε δηλώσεις της,

Έβρος Trophy 4x4 2011


Τα πληρώματα, που έχουν λάβει μέρος αλλά και όσοι έχουν δει video clips ή φωτογραφίες έχουν ανακηρύξει το Έβρος Trophy έναν από τους καλύτερους αγώνες 4x4 στην Ελλάδα.
Δύσκολος, ιδιαίτερος, όμορφος, μοναδικός. Ο συναρπαστικότερος αγώνας τετρακίνητων στην Ελλάδα θα γίνει και φέτος το τετραήμερο 28/4 ως και 1/5/2011 με δυο κατηγορίες , Extreme και Ηobby με διαφορετικές (στα σημεία) διαδρομές και roadbook.

Δεν έχει τέλος το δράμα στην Ιαπωνία


Επιμέλεια: Γιάννης Φιλιππάκος

Η τραγωδία στην Ιαπωνία συνεχίζεται. Οι κάτοικοι της χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου», εκτός από τα συντρίμμια που άφησε πίσω ο «ιστορικός» σεισμός των 8.9 Ρίχτερ και το τσουνάμι που ακολούθησε, είναι αντιμέτωποι και με την πυρηνική απειλή.

Μεσσηνία – Κάθεται σε ύψος 5.200 μέτρων !

Αν δεν υπήρχε η θάλασσα θα ήμασταν το …Θιβέτ της Ευρώπης !!
Ίσως να το έχετε διαβάσει ίσως να είστε γνώστες αλλά το ινστιτούτο NESTOR που εδρεύει στην Πύλο μας το επιβεβαιώνει και επίσημα …

Ηλικιωμένος ετών 11!

Ο 11χρονος Χάρι Κρόουδερ από το Γουεστ Γιορκς είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που υποφέρει από μια μορφή του Συνδρόμου Ατοπικής Πρώιμης Γήρανσης.
Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνει πέντε φορές πιο γρήγορα από τον κανονικό άνθρωπο.
Μαθητής ακόμα του Δημοτικού, ο Χάρι πάσχει από αρθρίτιδα, το δέρμα του γεμίζει ρυτίδες και τα κόκαλα του έχουν ξεκινήσει να ατροφούν.

Δικέφαλη χελώνα με πέντε πόδια στη Σλοβακία

Η Magda και η Lenka τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
Δεν πρόκειται για πρόσωπα της showbiz αλλά μια χελώνα, η οποία έχει δύο κεφάλια και πέντε συνολικά πόδια.

Η Magda είναι η χελώνα η οποία έχει το αριστερό κεφάλι και Lenka αυτή στα δεξιά. Η παράξενη χελώνα γεννήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου 2010 και βρίσκεται στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας, την Zilina.

White torture: Η νέα μόδα στις φυλακές

White torture σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση λευκό βασανιστήριο. Το αντίθετο του Black torture είναι τα κλασσικά βασανιστήρια που...
χρησιμοποιούνται στις φυλακές κυρίως των υπανάπτυκτων χωρών δηλαδή ξυλοφόρτωμα στον κρατούμενο.
Στην αυτοκρατορία των φυλακών όμως της Αμερικής τα λεγόμενα λευκά βασανιστήρια έχουν την τιμητική τους. Εκεί οι φύλακες δεν θα σηκώσουν το χέρι σε κανένα κρατούμενο αντίθετα μάλιστα. Μόλις κάποιος κρατούμενος δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα τότε αυτόματα τον οδηγούν σε ειδικά κελιά που είναι σαν την απομόνωση.