Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2011

Ένα τεράστιο φίδι βρέθηκε στην Κίνα!!

Ένα φίδι μήκους 16,7 μέτρα που έχει βρεθεί σε ένα δάσος στην Κίνα έχει προκαλέσει αίσθηση... Αρχικά δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της People’s Daily , την επίσημη εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Κίνα.
Πρόκειται για ένα τεράστιο βόα που βρέθηκε από τους εργάτες κατά την αποψίλωση των δασών για ένα νέο δρόμο έξω από την πόλη Guping, στην επαρχία Jiangxi.

Νέα ευέλικτα, ασφαλή και με πολλαπλές δυνατότητες laptop της HP


Η HP παρουσίασε τις ανανεωμένες, με πρωτοποριακές τεχνολογίες, σειρές των corporate, enterprise, μικρών και μεσαίων business (SMB) notebooks της. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την ασφάλεια που είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας, την απόδοση καθώς και την παραγωγικότητα.
Το λογισμικό HP ProtectTools είναι ενσωματωμένο σε όλα τα νέα notebooks, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να προστατεύουν τα δεδομένα τους, να αναπτύσσουν δικλίδες ασφαλείας και να

“Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά”

Πριν από έξι χρόνια, η ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο” έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ και έγινε η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά.
Φέτος, ο Νίκος Περάκης επιστρέφει, επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια.

Έναρξη Γυρισμάτων
Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά…

Βροντάδος Ρουκετοπόλεμος 2011 VIDEO


Μια πρώτη – «κλεφτή» ματιά στην έναρξη των Windows 8


Μια πρώτη ματιά στα Windows 8, συγκεκριμένα της πολύ πρώιμης έκδοσης (build) 7955, εμφανίστηκε στην δημοφιλή ιστοσελίδα YouTube.com. Όπως είναι ήδη γνωστό, η εταιρεία Microsoft έχει

Μέγα ΣΟΚ: Χάκερ «γονάτισαν» το παγκόσμιο Δίκτυο της SONY – στοιχεία 75 εκ. χρηστών στον «αέρα»


Εδώ και μία τουλάχιστον εβδομάδα, από την Τετάρτη 20 Απριλίου έως και σήμερα, το παγκόσμιο Δίκτυο της εταιρείας SONY δεν λειτουργεί. Αυτό θα το έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες gamer που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Δίκτυο του PlayStation (PlayStation Network – PSN) μέσω του PlayStation 3 ή του PSP, καθώς δεν λειτουργεί από την προαναφερθείσα ημερομηνία. Η κατάσταση όμως είναι ΠΟΛΥ σοβαρότερη όμως απ’ ότι αρχικά φάνηκε ή εκτιμήθηκε (από την εταιρεία), όπως είναι το σωστότερο.

Λευκό iPhone 4: Επίσημη διάθεση σε 28 χώρες από σήμερα!Η Apple ανακοίνωσε επίσημα με δελτίο τύπου μέσω της ιστοσελίδας της ότι το λευκό iPhone θα είναι διαθέσιμο, από σήμερα 28 Απριλίου.