Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Μαΐου 01, 2011

BROWNING B525 HUNTER PRESTIGE 12m & 20 mΔιακριτική πολυτέλεια χαρακτηρίζει το Prestige. Φινίρισμα παλιού ασημιού και σκάλισμα τελειωμένο στο χέρι συνθέτουν ένα ελκυστικό και απλό αποτέλεσμα. Το κοντάκι κοσμούν χειροποίητα δάκρυα  και πλακέτα για το μονόγραμμα του ιδιοκτήτη. Συνοδεύεται από βαλίτσα Opaline.

BROWNING B525 HUNTER Elite 12m & 20 mΚάθε μοντέλο Β525 συναρμολογείται στο χέρι για απαράμιλλη αντοχή και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

BROWNING B525 HUNTER CLASIC 12M & 20M
Κάθε μοντέλο Β525 συναρμολογείται στο χέρι για απαράμιλλη αντοχή και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Η Apple διαψεύδει «μεγάλο αδελφό» στα iPhones και τα iPads


Με κατηγορηματικό τρόπο, τόσο με ανακοίνωσή της, όσο και με δηλώσεις του επικεφαλής της Στιβ Τζομπς, η Apple διαψεύδει τις κατηγορίες ότι μυστικά παρακολουθεί τις κινήσεις των κατόχων των συσκευών της ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν κατέγραψε τις τοποθεσίες των χρηστών των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων iPhone και των υπολογιστών-ταμπλετών iPad 3G, ούτε σκοπεύει να το πράξει στο μέλλον.

Ο 20αλογος του… «σωστού» Έλληνα οδηγούΒασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Στην Ελλάδα συναντάς καθημερινά οδηγούς με περίεργες οδηγικές… ανησυχίες. Ο καθένας ακολουθεί δικούς του κανόνες στον δρόμο, με αποτέλεσμα τα τροχαία ατυχήματα να είναι καθημερινό φαινόμενο.
Ο τρόπος οδήγησης στη χώρα μας διαφέρει κατά πολύ από τον αντίστοιχο σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε, διαβάζοντας τον παρακάτω οδηγικό 20αλογο του σύγχρονου Έλληνα οδηγού. Σίγουρα πολλοί θα γελάσουν, αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι πράξεις αυτές είναι που κρίνουν τη συμπεριφορά μας πίσω από το τιμόνι…

Τους πνίγουν τα "φέσια"- Διακοπή των μαθητικών δρομολογίων από 2 Μαίου

 Σταματούν από τη Δευτέρα, 2 Μαίου, τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ να εκτελούν δρομολόγια για τη μεταφορά μαθητών, λόγω του ότι τα οφειλόμενα από το υπουργείο Παιδείας είναι από το 2010 και όλο το 2011, με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να κινήσουν τα λεωφορεία τους.

Φωνητική αναγνώριση στον Google Chrome


Η Google προχωρά την τεχνολογία της ένα επίπεδο πιο πέρα και σας επιτρέπει να δίνεται φωνητικές εντολές στον internet browser της!
Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Στο εξής, οι χρήστες του Google Chrome δε θα χρειάζεται να κουράζουν τόσο πολύ τα δάχτυλά τους!

Η μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας


Η Sony παραδέχτηκε πως από το δίκτυο του Playstation, ίσως να έχουν κλαπεί δεδομένα από 75 εκατ. χρήστες που το χρησιμοποιούν.
Η Ιαπωνική εταιρία, ενημέρωσε πως ο hacker που τη «χτύπησε» έχει αποκτήσει πρόσβαση στη βάση δεδομένων της και μπορεί ίσως να ελέγξει ονόματα, διευθύνσεις, κωδικούς πρόσβασης στο δίκτυο και στα mail, αλλά και αριθμούς πιστωτικών καρτών.

ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχει εγκριθεί από το αμερικανικό Κογκρέσσο η παραχώρηση στην Ελλάδα των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams από τα αποθέματα του αμερικανικού Στρατού, ως απάντηση στην ελληνική LoR, αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ. Εν συνεχεία θα μεταβούν στις ΗΠΑ αξιωματικοί των...

Σκοτώθηκε κι`άλλος γιός του Καντάφι

Σε μια αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ σκοτώθηκε οSaif al-Arab Gaddafi, γιος του ηγέτη της Λιβύης Καντάφι... σύμφωνα με κυβερνητικό εκπρόσωπο.Τρεις από τους εγγονούς Καντάφι επίσης σκοτώθηκαν, ενώ ο ίδιος Καντάφι διέφυγε την τελευταια στιγμή. Ο Saif al-Arab ήταν ο νεότερος γιος του Καντάφι.
Οι δημοσιογράφοι λένε πως το κτίριο ήταν σε μεγάλο βαθμό κατεστραμένο και μία βόμβα έχει μείνει μέσα στο κτήριο χωρίς να σκάσει.