Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 19 ΜαΐουΝεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε τη Πέμπτη 19 Μαΐου 2011.

Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης: συζητά με ρουκετατζήδες, εξετάζει ανάπλαση στο Γούβι 
 Ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τους ρουκετατζήδες από τώρα στη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης, με σκοπό να διατηρηθεί το έθιμο διασφαλίζοντας όμως παράλληλα όλους τους εμπλεκόμενους.
Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης Κώστας Μούνδρος ανακοινώνει ότι σχεδιάζεται η αξιοποίηση της πλατείας στο Γούβι (στο παρελθόν περισσότερο ως λιμανάκι αναφερόταν), ενώ κάνει λόγο για συζητήσεις με γνωστό εικαστικό που θα αναπλάσουν την περιοχή.
Να σημειώσουμε ότι πρώτες συζητήσεις και μάλιστα με το ίδιο πρόσωπο είχαν γίνει επί Δημαρχίας Μεννή στον τότε Δήμο Ομηρούπολης με ένα υψηλό προϋπολογισμό για έργο ανάπλασης.

Ασκηση ετοιμότητας Πυροσβεστικής, ήταν η "φωτιά" στον Προβατά
Την Τρίτη, 17-5-2011, πραγματοποιήθηκε η άσκηση "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2011" της Π.Υ.Ν.Χίου στο δάσος του Προβατά.
Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πευκόφυτες περιοχές του νησιού.

Βρέθηκε πτηνό με κυνόδοντες!


Υπάρχει πτηνό με δόντια σκύλου στο ράμφος του; Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει, καθώς ένα τέτοιο νεκρό πουλί βρέθηκε στην επαρχία Ardebil του Ιράν.

Πού κρύβεται η «στρογγυλή τράπεζα» του βασιλιά Αρθούρου;


Τη «στρογγυλή τράπεζα» του θρυλικού βασιλιά Αρθούρου φιλοδοξεί να αποκαλύψει μια ομάδα αρχαιολόγων από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα έρευνες σε μια ιστορική τοποθεσία της Σκωτίας.

Οι εθελοντές του Κάστρου μαζί με άλλες εθελοντικές ομάδες,ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα καθαρισμού των τειχών του Κάστρου της Χίου

Οι εθελοντές του Κάστρου μαζί με άλλες εθελοντικές ομάδες...
ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα καθαρισμού των τειχών του Κάστρου της Χίου με καταπληκτικά κι εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Διαβάστε την ανακοίνωση τους:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη Κυριακή Εθελοντικού καθαρισμού των τειχών του Κάστρου της Χίου από την Εθελοντική μας ομάδα για το Κάστρο, τους Όμικρον, τους

Καναδοι Ερευνητές βρήκαν μια απλή μέθοδο θεραπείας του καρκίνου...Άλλα οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες σφυρίζουν αδιάφορα!

Ερευνητές απο το πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, στο Έντμοντον του Καναδά κατάφεραν να θεραπεύσουν τον καρκίνο απο την προηγούμενη εβδομάδα, όμως υπάρχει μια ανατριχιαστική νεκρική σιγή απο τις ειδήσεις και γενικα την TV.
Είναι μια απλή τεχνική που χρησιμοποιεί ένα πολύ βασικό και ....πιστοποιημένο φάρμακο. Η μέθοδος υιοθετεί και χρησιμοποιεί ένα φάρμακο που έχει σαν βασικό συνθετικό την ουσία dichloroacetate, η οποία χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για να αντιμετωπίζονται οι μεταβολικές αναταραχές. Και επειδή αυτή η ουσία χρησιμοποιείτε χρόνια δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε παρενεργειών ή φόβος για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά της. Αυτό το φάρμακο λοιπόν δεν απαιτεί κανένα δίπλωμα

Ποντιακή Γενοκτονία

Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την εποχή του Β' Γερμανικού Ράιχ, όταν ο Κάιζερ Β', έθεσε υπό την προστασία του την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού, με Γερμανούς συμβούλους αναλαμβάνουν την εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων. Μόνον όσοι αλλαξοπιστούν και προσαρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα ζωής. Έτσι οι αγροτικοί πληθυσμοί υποφέρουν από αβάστακτες φορολογίες και γίνονται Μουσουλμάνοι για να σώσουν τη ζωή τους.