Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2011

Η ιστορία της οικονομικής απάτης στην Ελλάδα

Η Χούντα το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Τεστ εξυπνάδας για δυνατούς λύτες!

Προσοχή! Το τεστ που ακολουθεί ΔΕΝ είναι όσο εύκολο φαίνεται...Αν σας αρέσει, απλά στείλτε το και στους φίλους σας...


Και ξαφνικά: Στρατιωτική άσκηση εσωτερικής καταστολής με ΗΠΑ!


Ξαφνική άσκηση καταστολής ταραχών σε κατοικημένες περιοχές ελληνικών και αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ξεκινά από αύριο και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου στο Δροσάτο του Κιλκίς . Τυπικά σκοπός της εκπαίδευσης είναι η εξοικείωση των τμημάτων με απαιτήσεις που συνδέονται με στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα με τη συμμετοχή στις επιχειρήσεις υποστήριξης ειρήνης και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

"Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. για όλους!

 «Αστεράκια» είδαν οι Γερμανοί πιλότοι των Eurofighter Typhoon και οι Τούρκοι των F-4E 2020 Terminator, από τις απανωτές «σφαλιάρες» που έφαγαν από την 343 Μοίρα «Αστέρι» της 115 Π.Μ. του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας από τις 2 μέχρι τις 27 Μαΐου 2011.

Σφοδρές εκρήξεις στην Τρίπολη

Η Τρίπολη υπήρξε χθες το βράδυ ο στόχος ΝΑΤΟϊκών αεροπορικών βομβαρδισμών , ενώ τα Βρετανικά ελικόπτερα "Απάτσι"...
βομβάρδισαν εντός της ημέρας στόχους στην πετρελαιοπαραγωγό περιοχή της πόλης Μπρέγκα, η οποία δεσπόζει στον αυτοκινητόδρομο για την Τρίπολη.

Τα ελικόπτερα "Απάτσι" έχουν δοκιμαστεί σε πολεμικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και στο

Αγανακτισμένοι στην Χίο,επιτέλους ξυπνήσαμε κι εμείς.

Στην Χίο κάθε μέρα έχουμε συγκέντρωση "Αγανακτισμένων" αλλά δυστυχώς η προσέλευση είναι πολύ μικρή...

Χθές όμως την 12η μέρα επιτέλους και η Χίος έδειχνε να ξυπνάει ,έτσι περισσότεροι από 400 συμπολίτες μας μαζεύτηκαν στην πλατεία Βουνακίου ,χωρίς πολιτικές σημαίες,με ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν για το μνημόνιο και την κατάσταση που έχουν φέρει οι πολιτικοί μας την Χώρα μας.
Μοναδικό "παρατράγουδο" ένα

Απονομή βραβείων στο νησί Έλις σε Ελληνοαμερικανούς που διαπρέπουν στις ΗΠΑ

Στο νησί των δακρύων, ανάμεσα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και στοιβαγμένες βαλίτσες που συμβολίζουν τα δάκρυα και τις ελπίδες... εκατομμυρίων μεταναστών, εκεί που δεκάδες χιλιάδες Έλληνες αντάμωσαν τη μοίρα τους, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) προσωπικότητες του ελληνικού κόσμου της Αμερικής για να τιμήσουν στρατιές προγόνων τους που πέρασαν από τον έλεγχο του νησιού Έλις και να χειροκροτήσουν τους σημερινούς ομογενείς που διαπρέπουν και λάμπουν στην αμερικανική κοινωνία.